Liga 1

CFR Cluj revine pe primul loc dupa 2-0 cu Chiajna

Sursă foto: facebook.com/cfr1907/

Victorie fara emotii pentru CFR Cluj in primul meci oficial din 2018, un succes cu 2-0 prin care echipa lui Dan Petrescu revine la conducerea clasamentului din Liga 1 Betano.

Disputat in conditii de iarna autentica, meciul din Gruia a debutat cu o buna sansa de gol irosita de Camora in minutul 7. Sutul capitanului celor de la CFR Cluj a fost blocat de portarul Caparco.

Aceasta dupa ce cu un minut in urma Djokovic trecuse foarte aproape de un autogol la o centrare din dreapta pe care a deviat-o nefericit.

Minutul 14 a adus ratarea din cativa metri a lui Muresan urcat in careul oaspetilor la o lovitura libera executata de Ionita din flancul stang.

Asa am trait CFR Cluj - Chiajna 2-0

In cele din urma, in minutul 26, gazdele au deschis scorul prin fundasul Vinicius care si-a plasat excelent lovitura de cap la o centrare din flanc.

Repriza secunda a debutat cu ocazia lui Djokovic, al carui sut a fost respins in extremis de portarul Caparco.

Intrat in teren in locul lui Deaconu, fostul cfr-ist Bud a ratat cea mai mare ocazie a Concordiei in minutul 56, cand a reluat cu capul in bara transversala.

Patru minute mai tarziu Mailat a scuturat plasa ilfovenilor cu un sut spectaculos din marginea careului, de departe cea mai frumoasa executie a etapei.

Cu un sfert de ora inaintea finalului cei de la CFR Cluj au ratat o lovitura de la 11 metri prin Culio. Un penalty usor acordat la caderea lui Tucudean in duel cu Caparco.

Pana la final Concordia a fost mai prezenta in joc si Bumba a ratat de putin poarta in doua randuri.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis - Peteleu, Vinicius, Mureşan, Camora - Hoban - Ioniţă (Costache '90+1), Djokovic, Culio (Bordeianu '88), Mailat - Ţucudean (Omrani '82). Antrenor: Dan Petrescu

Concordia Chiajna: Caparco - Bărboianu, Albu, Manasse, Fota - Babic, Bucşa, Deaconu (Bud '54) - Grădinaru (Bawab '66), Batin (Nivaldo '76), Bumba. Antrenor: Ion Moldovan

Cartonaşe galbene: Ioniţă '32 / Manasse '55, Albu '56

Meciul a fost arbitrat de Cătălin Popa.



CFR Cluj revine pe primul loc dupa 2-0 cu Chiajna