Liga 1

CFR Cluj pierde puncte acasa cu Poli Iasi. Campioana ramane fara victorie in noul sezon!

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

Un nou meci pentru CFR Cluj, alt pas gresit. Dupa 0-1 cu Viitorul in Supercupa si acelasi scor la Astana in preliminariile Ligii Campionilor, CFR Cluj a incheiat la egalitate cu Poli Iasi pe teren propriu, scor 1-1, in prima etapa a noului sezon de Liga 1.

Asa am trait CFR Cluj - Poli Iasi

La jumatatea primei reprize CFR Cluj a deschis scorul prin Deac, jucator care a reluat din interiorul careului mic in poarta o centrare a lui Camora venita din flancul stang.

Poli Iasi a egalat in minutul 63 prin kosovarul Loshaj, jucator care a patruns pe stanga si a trimis cu sansa in poarta, mingea fiind deviata usor de Muresan.

Fara victorie in istoria celor opt meciuri disputate pana acum in Gruia, Poli Iasi a fost aproape sa dea lovitura pe final de meci.

Mai intai portarul Arlauskis a avut o dubla interventie in minutul 70, pentru ca la un contraatac sase contra doi, in minutul 90, bara sa se opuna la sutul lui Cristea.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Arlauskis – Peteleu (Susic ’46), Burcă, Mureşan, Camora – Itu (Aurelio ’61), Djokovic, Sylla (Omrani ’64) – Deac, Rondon, Costache. Antrenor: Dan Petrescu;

Poli Iaşi: Rusu - Gallego, Frăsinescu, Diallo, Panţîru – Chelaru, Loshaj (Passaglia ’80) – Danale (Carlone ’58), Teixeira (Cristea ’61), Horşia - Bălan. Antrenor: Mihai Teja;

Cartonaşe galbene: Itu ’40, Sylla ’50, Djokovic ‘78 / Gallego ‘56;

Arbitru: Cătălin Popa.



CFR Cluj pierde puncte acasa cu Poli Iasi. Campioana ramane fara victorie in noul sezon!