Liga 1

CFR Cluj o zdrobeste pe FCSB si ramane cu punctaj maxim in Liga 1

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Victorie categorica obtinuta de CFR Cluj in fata rivalei la titlu FCSB, scor 4-0, in conditiile in care liderul la zi din CASA Liga 1 n-a avut un antrenor pe banca tehnica.

Sub o ploaie care s-a oprit abia spre finalul partidei CFR Cluj a sapat la temelia celor de la FCSB precum o picatura chinezeasca.

Terenul greu a reprezentat de asemenea un avantaj pentru gazdele din Gruia, iar CFR Cluj s-a impus de o maniera categorica.

La 0-0 cei de la FCSB au avut in prima repriza doua ocazii la faze succesive. Graovac a respins in corner sutul lui Tanase din unghi, pentru ca apoi din lovitura de la colt rezultata Vinicius sa rateze poarta cu un cap din sase metri.

Au fost singurele ocazii pentru FCSB, formatie care avea sa traga primul sut pe poarta abia in minutul 88 prin Olaru, cand tabela arata deja 4-0 pentru gazde.

Omrani a deschis scorul in minutul 30. Un sut cu pamantul din marginea careului dupa o minge venita de la fostul coechipier Vinicius.

Un avantaj minim la pauza care a cantarit decisiv pentru moralul celor de la CFR Cluj.

Islandezul Sigurjonsson a majorat avantajul gazdelor, in minutul 56, profitand de o minge respinsa gresit in fata de portarul Vlad.

Deac a inscris pentru 3-0 cu un stang superb din afara careului la mingea asezata de Alibec, in minutul 67.

Un Alibec care si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor dintr-o lovitura de la 11 metri, in minutul 73. Penalty provocat de portarul Vlad in duel cu Petrila.

FCSB a inscris golul de onoare in minutul 90 prin Ianis Stoica, daca poate fi vorba de vreo onoare cand primesti patru goluri de la rivala directa in lupta pentru titlu.

Caseta tehnica

CFR Cluj:  Bălgrădean - Manea, Bouhenna, Graovac, Camora - Deac (Fofana '85), Rodriguez, Sigurjonsson (Itu '78) - Omrani (Costache '78), Alibec (Debeljuh '78), Petrila (Gîdea '87). Antrenor Ovidiu Ceclan;

FCSB: Vlad - V. Creţu (Haruţ '74), Vinicius, I. Cristea, Radunovici (Şerban '60) - Olaru, Ov. Popescu (Petrila '60), Oaidă - Cordea (I. Stoica '75), Tănase (Mamut '60), Oct. Popescu. Antrenor Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Deac '22, Rodriguez '51 / Radunovici '18.

Arbitru: Ovidiu Haţegan.



CFR Cluj o zdrobeste pe FCSB si ramane cu punctaj maxim in Liga 1