Liga 1

CFR Cluj, noul lider din Liga 1 dupa a cincea victorie la rand

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj s-a impus in deplasarea de la Brasov cu Sepsi Sf.Gheorghe, scor 2-0, luni seara, in ultima partida a etapei a 6-a din Liga 1 Betano si a devenit liderul campionatului.

Echipa pregatita de Dan Petrescu a speculat la maxim jocul la fazele fixe si a marcat cele doua goluri in urma unor momente statice.

Fundasul brazilian Vinicius a deschis scorul in minutul 27 cu o lovitura de cap la prima bara in urma unui corner.

Opt minute mai tarziu echipa din Gruia a avut un gol anulat pentru offside la sutul lui Paun, jucator intrat dupa primul sfert de ora in locul accidentatului Nouvier.

In finalul primei reprize ambele echipe au trecut pe langa gol. Mai intai gazdele prin Patrick Petre al carui sut din lovitura libera a ocolit poarta, apoi clujenii prin Muresan. Sutul la coltul scurt a fost respins de portarul Fejer.

CFR-ul a inchis partida in minutul 62, cand Hoban s-a desprins dintr-un buchet de jucatori si a reluat decisiv cu capul o minge centrata de Nistor din lovitura libera.

Pana la final s-a jucat la trecerea timpului, Sepsi neavand forta de a marca nici macar asa numitul gol de onoare.

Caseta tehnica

Sepsi Sf.Gheorghe: Fejer - Burlacu, Oros, Ursu, Grecu - Thiaw, Mitra (Cl. Herea '72)- Fulop (Astafei '63), Huiban (Papsys '46), P. Petre – Hadnagy. Antrenor: Valentin Suciu

CFR Cluj: Vâtcă - Cr. Manea, Paulo Vinicius, A. Mureşan, Al. Vlad - Hoban, Nistor - Omrani (Moutinho '89), C. Deac, Nouvier (Păun '16) – Vera (Bokila '78). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Thiaw '64, Burlacu '87.

George Radulescu a arbitrat meciul la centru.



CFR Cluj, noul lider din Liga 1 dupa a cincea victorie la rand