Liga 1

CFR Cluj - FCSB (20:30). Cu titlul pe masa in Gruia

Sursă foto: https://www.facebook.com/FCSBOfficial/

Ceea ce ar fi trebuit sa fie finala campioanatului, meciul pentru titlul din CASA Liga 1, se va rezuma la un duel al orgoliilor. Un meci la finalul caruia cei de la CFR Cluj vor primi oficial trofeu, tricourile si medaliile de campioni ai Romaniei pentru al patrulea an consecutiv.

Cotele oferite de CASA Pariurilor
CFR Cluj - 1.43 | Egal - 4.50 | FCSB - 7.60

Titlul in Liga 1 este transat inca de acum doua etape, dupa ce formatia pregatita de Edi Iordanescu a castigat la Botosani, cu 1-0.

FCSB a trimis apoi in teren la meciul cu Universitatea Craiova o echipa formata preponderent din rezerve si a pierdut cu acelasi scor.

Va fi a 62-a confruntare intre CFR Cluj si FCSB in Liga 1, daca tinem cont de statistica LPF.

De 16 ori s-a impus formatia din Gruia, in 22 de ocazii victoria a revenit bucurestenilor, iar alte 23 de meciuri s-au incheiat la egalitate.

Cu CFR Cluj in postura de gazda au fost pana acum 30 de partide. Ardelenii s-au impus de 11 ori, 7 victorii a bifat FCSB si alte 12 meciuri s-au incheiat la egalitate.

FCSB n-a mai castigat in Gruia din 10 august 2014, cand se impunea cu 1-0.

Au urmat de atunci patru victorii pentru CFR Cluj si alte sase remize.

CFR Cluj vine dupa doua victorii la rand care practic i-au securizat titlul de campioana (3-1 la Craiova si 1-0 la Botosani).

FCSB n-a mai castigat de trei etape, interval in care a obtinut doar doua puncte.

Ultimul succes al ros-albastrilor a fost inregistrat pe 6 mai la Botosani, scor 3-1.

De patru ori s-au mai intalnit CFR Cluj si FCSB in acest sezon, de doua ori in sezonul regular cand ambele echipe si-au impartit victoriile pe teren propriu (2-0 CFR la Cluj, respectiv 3-0 FCSB la Bucuresti).

A urmat confruntarea din Supercupa Romaniei, transata de CFR Cluj la loviturile de departajare, dupa ce in 90 de minute fusese 0-0.

Ultima partida directa s-a incheiat la egalitate, scor 1-1, cu FCSB in postura de gazda la Giurgiu.

Un meci in care CFR a egalat in extremis pe final prin Burca, acesta reluand cu capul in pamant, de unde mingea l-a pacalit pe portarul Vlad.



CFR Cluj - FCSB (20:30). Cu titlul pe masa in Gruia