Liga 1

CFR Cluj castiga impotriva Chiajnei la ultima faza

CFR Cluj s-a impus la limita impotriva Concordiei Chiajna, scor 2-1, in primul joc al rundei a 29-a din Liga 1. Condusi pana in minutul 87, dupa reusita lui Tiberiu Serediuc, ceferistii au raspuns tarziu prin Alexandru Paun si Tiago Lopes. Formatia oaspete a avut un gol anulat in mod gresit de brigada condusa de Iulian Dima.

Startul intalnirii de pe Dr. Constantin Radulescu l-a gasit pe Alexandru Paun in pozitie de finalizare, dupa un sut imprecis din interiorul careului.

In minutul 15, Tiberiu Serediuc a oferit replica - patrundere in flancul drept, continuata printr-o executie la coltul scurt, pe directia lui Mihai Minca.

Formatia ilfoveana a deschis scorul inainte de pauza. Mihai Serediuc l-a gasit foarte bine pe Serediuc, cu ajutorul unei pase stralucitoare printre cei doi stoperi ai gazdelor, iar atacantul Concordiei a strecurat mingea pe langa Mihai Minca pentru 0-1.

Jocul s-a reluat cu o ocazie importanta in favoarea clujenilor. Ramniceanu a avut nevoie de un reflex senzational pentru a scoate de pe linia portii mingea trimisa cu capul de Alexandru Paun.

La mijlocul reprizei secunde, Mihai Dina a reluat in bara dintr-o pozitie excelenta de a dubla avantajul oaspetilor. Pe respingere, Dragarsky a inscris, insa golul a fost anulat de centralul Iulian Dima.

Mai mult, Serediuc (69) si-a continuat prestatia foarte buna cu o cursa inceputa din propria jumatate si incheiata cu sut in bara din stanga lui Mihai Minca.

Zece minute mai tarziu, i-a venit randul lui Jakolis sa nimereasca bara, dupa o respingere usor neglijenta a lui Ramniceanu. Portarul Chiajnei s-a remarcat pozitiv la urmatoarea faza, cand a parat "foarfeca" din apropiere a lui Paun.

Paun a concretizat spre final, la o centrare din banda dreapta a lui Lopes. Ramniceanu a iesit prost, iar Paun nu a iertat din apropiere.

CFR a intors scorul la ultima faza, cand Tiago Lopes si-a trecut in cont cea de-a doua reusita in tricoul fostei campioane a Romaniei.

CFR Cluj: Minca - Tiago Lopes, Tinc, Carp, Camora - Veres (Sg. Negrut 46), Muniru - Chanturia (Jakolis 76), Dore (Guima 70), Paun - Tade

Rezerve: Amadio, Ene, Guima, Jazvic, Negrut, Jakolis, Carter

Concordia: Ramniceanu - Maftei, D. Lung (Dragarski 59), Ricardo Alves, Bucurica (Al. Stan 54) - Vagner, Bruno Madeira, Purece, Musat (R. Dumitru 72) - Dina, Serediuc

Rezerve: Matache, Raiciu, Al. Stan, R. Dumitru, C. Ciobanu, Dragarski

Arbitru: Iulian Dima (Bucuresti)

Cartonase galbene: Camora 85/ Al. Stan 65, B. Madeira 67, V. Maftei 90+1

Cartonase rosii: -

Stadion: Dr. C-tin Radulescu (Cluj-Napoca)



CFR Cluj castiga impotriva Chiajnei la ultima faza