Liga 1

CFR a zdrobit Brasovul in Gruia

Dupa o prima repriza destul de strânsa, dar câstigata de CFR Cluj cu 1-0 prin golul lui Kapetanos, clujenii s-au dezlantuit dupa pauza si au marcat de înca patru ori în poarta nefericitului Taborda. Acesta a fost mciul debut al tehnicianului Paulo Sergio pe banca echipei din Gruia.

 

Vecine de clasament, dar cu acelasi numar de puncte, CFR Cluj si FC Brasov au început sub semnul echilibrului meciul din Gruia. Lupta strânsa pentru minge de la mijlocul terenului a înclinat tot mai mult spre echipa gazda, mult mai determinata sa rupa echilibrul si sa riste mai mult. Rezultatele s-au vazut si pe tabela, în minutul 14 Kapetanos reusind sa împinga mingea în plasa de pe linia portii, dupa ce în prealabil Muresan reluase cu capul spre poarta.
 
Mult mai relaxati au început clujenii repriza a doua si în minutul 54 Gabi Muresan a dus scorul la 2-0. Diogo Valente a centrat din corner de pe stânga si Muresan a trimis în plasa cu capul, profitând de o iesire total aiurea a lui Taborda dintre buturi. 
 
Zece minute mai târziu, dupa ce si ceata s-a lasat în Gruia, Kapetanos a fost agatat în careul stegarilor de Taborda si arbitrul a indicat imediat punctul cu var. Ricardo Cadu a executat ca de obicei ireprosabil si a dus scorul la 3-0. Doar 4 minute au trecut si clujenii s-au desprins la 4 goluri distanta. De aceasta data, Rui Pedro a înscris cu capul din centrarea lui Diogo Valente.
 
Un sut fabulos de la 25 de metri a facut ca scorul s- ajunga la 5-0. Intrat cu doar câteva minute înainte pe teren, Aguirregaray a prins un sut fabulos de la 25 de metri si l-a obligat pe Taborda sa scoata pentru a cincea oara mingea din propria poarta.


CFR a zdrobit Brasovul in Gruia