Liga 1

Ceahlaul - Rapid, un meci fara poveste

Ceahlaul a terminat la egalitate meciul de la Piatra Neamt cu Rapidul, ultimul din turul de campionat, o partida fara istoric în care cele doua formatii n-au aratat nimic. Moldovenii au avut mai mult posesia dar nu si-au creat ocazii, iar giulestenii s-a aparat mai mult si a fost anemica în atac.

Frigul patrunzator de sub Pietricica i-a facut pe jucatorii celor doua echipe sa alerge mai mult, dar asta doar pentru ca sa se îancalzeasca si nu pwentru frumustea jocului. Dimpotriva, partida de la Piatra Neamt a fost una de un slab nivel tehnic, cu putine realizari de ambele parti si chiar si mai putine faze de poarta.

Din prima repriza se poate retine ocazia semnata de Mihai Roman în minutul 19. Ionita a patruns pe stânga în careu pâna aproape de linia de fund, a întors în centrul careului pentru Roman, care, venit lansat din spate, a sutat fara preluare putin peste poarta.

Prima ocazie a reprizei secunde a apartinut tot giulestenilor, în ciuda unei posesii mai bune a gazdelor. Bogdan Miron a scos însa de lânga bara sutul lui Alexandru Ionita si a pastrat tabela intacta. Tot fara gol s-a încheiat si contraatacul moldovenilor din minutul 70, când Badescu a înaintat cu mingea în viteza, dar a pierdut din forte si în loc sa paseze a sutat slab pe jos.



Ceahlaul - Rapid, un meci fara poveste