Liga 1

Ceahlaul, o piatra tare pentru Vaslui

FC Vaslui a câstigat cu destule emotii, scor 4-3,  meciul de pe teren propriu cu Ceahlaul Piatra Neamt, partida cu sapte goluri si o multime de ocazii. Ceahlaul a deschis scorul, dar Vasluiul a revenit imediat si s-a desprins pe tabela, avantaj mentinut cu efort pâna la final.

Cea mai slaba echipa în deplasare din acest sezon s-a dus la Vaslui nu doar cu gândul sa se apere, dar chiar sa faca o surpriza. Au reusit doar o parte din ceea ce si-au propus jucatorii de la Ceahlaul, surpriza fiind faptul ca au deschis scorul în minutul 5 prin Achim.

Vasluienii au intrat imediat pe fir si nu au lasat lucrurile sa le scape de sub control, iar în minutul 8 au restabilit egalitatea pe tabela tot în urma unei faze fixe, Celeban fiind la capatul centrarii. Caue a fost unul dintre cei mai periculosi si mai activi jucatori ai primei reprize. Dupa o serie de ratari, jucatorul Vasluiului si-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 33,cu un sut sec de la bara a doua dupa o minge deviata cu capul pe spate de Marius Niculae.

Tocmai Niculae a fost cel care a dus scorul la 3-1 doar dupa trei minute, cu un sut din mijlocul careului advers. Lucrurile nu s-au oprit însa aici, oaspetii apasând si ei pe acceleratie dupa pauza. Iar în minutul 51 Lukanovic a redus din diferenta pentru 3-2 dupa ce a fost lansat în adâncime de Achim.

Sapte minute mai târziu, Vasluiul a refacut diferenta de doua goluri de pe tabela. Stanciu a executat foarte bine o lovitura libera de pe stânga, Celeban a scapat de marcaj si si-a facut aparitia în marginea careului mic de unde a reluat cu latul în plasa.

Scorul final a fost stabilit în ultimul minut regulamentar de joc,pe fondul unei presiuni tot mai accentuate a nemtenilor. Achim a sutat magnific de la 20 de metri si l-a lasat fara sanse pe Dani Coman.



Ceahlaul, o piatra tare pentru Vaslui