Liga 1

Brasovul scoate un egal cu Sageata in ultimul minut

Echipele FC Brasov si Sageata Navodari au incheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat luni seara la 36 de grade Celsius in etapa a 2-a a Ligii 1.

Gazdele au inceput tare si Paun a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 3. Mingea a ajuns in stanga la Paun si acesta a cautat coltul scurt, dar acolo s-a aflat portarul Panagopoulos si a respins in corner.

Caldura excesiva si-a pus in continuare amprenta asupra jocului si ocaziile au lipsit cu desavarsire, jocul fiind extrem de fragmentat.

Abia in partea a doua ritmul partidei a crescut simtitor si ocaziile nu au intarziat sa apara. Sageata a trecut pe langa deschiderea scorului in minutul 62. Nou intrat in teren, Chitu s-a trezit cu mingea la picior singur cu portarul advers si Marinescu a blocat.

Un minut mai tarziu Tigoianu a oferit imaginea meciului. Accidentat si scos pe targa, acesta a fost inlocuit dar cum nu si-a dat seama de modificare a intrat pe teren, astfel ca pret de cateva secunde Sageata a evoluat in 12 oameni.

Brasovul a replicat in minutul 65 si Peteleu a respins in extremis din fata lui Paun, liber in sase metri.

Sageata a deschis scorul cu 13 minute inaintea finalului prin Chitu. Dinu a centrat din stanga pe un contraatac si mingea s-a lovit de Chitu dupa care a intrat  in poarta. Acesta se pregatea sa-si puna mainile in cap pentru preluarea nefericita, insa a avut mare noroc.

Gazdele nu au abandonat lupta si la ultima faza a meciului au reusit egalarea prin Ionescu, tot un jucator intrat in partea secunda a meciului. Acesta a transformat magistral o lovitura libera din marginea careului.

Cu un minut mai devreme Ndoye vazuse rosu direct pentru un atac intarziat asupra lui Fonseca.



Brasovul scoate un egal cu Sageata in ultimul minut