Liga 1

Bistrita castiga fara glorie cu Iasiul

Gloria Bistrita a dominat partida de pe teren propriu cu CSMS Iasi, dar a înscris o singura data, si atunci din offside. Florin Bratu a înscris singurul gol al meciului în minutul 82.

 

Dupa un prim sfert de ora care nu a oferit niciun eveniment important la cele doua porti, Bistrita si-a respectat statutul de gazda si s-a instalat la cârma jocului. Ocaziile au început treptat sa-si faca aparitia, portarul Irimia fiind solicitat din plin la suturile periculoase ale ardelenilor.
 
Curtuius, Markisio, Predescu sau Ayza si-au facut de mai multe ori aparitia la finalizare, dar mingea a refuzat sa intre în plasa. Cea mai mare ocazie a gazdelor a semnat-o Curtuius, în minutul 35, când sutul atacantului bistritenilor a sters bara.
 
Iesenii au semnat mai mult condica în meciul de la Bistrita. Prea putine lucruri le-au iesit moldovenilor, preocupati în special sa se apere la atacurile în valuri ale elevilor lui Nae Manea.
 
Si în repriza a doua Bistrita a fost mai prezenta în joc si a avut mai mult initiativa în ofensiva, însa golul a venit doar în ultimele minute din partea unui jucator intrat la pauza. Florin Bratu a înscris singurul gol al meciului în minutul 82, cu o lovitura din cap din plonjon, la capatul unui contraatac fulgerator, însa atacantul bistritenilor era în offside.


Bistrita castiga fara glorie cu Iasiul