Liga 1

Cash pentru Chirichesh

Silvio Berlusconi a reusit sa îl vânda miercuri cu suma de 46 de milioane de euro, transferul anului, pe Thiago Silva la Paris Saint-Germain. Anuntul este final, oficial, si face mult mai posibila mutarea lui Chiriches la AC Milan. Presa italiana scrie despre un transfer de 5-6 milioane, iar Becali viseaza la 10. Transferul ar urma sa aiba loc în iarna, pentru ca Steaua a pierdut deja doi fundasi; lucrurile însa se pot schimba. Daca italienii ar plati un 5-6 milioane pe loc, Becali l-ar da si acum cu un brânci pe scari direct lui Chiriches.

"Nu pot sa nu îl vând pe Thiago Silva. Situatia financiara a clubului nu este buna si nu pot face nimic dupa ce mi-au oferit 46 de milioane de euro", a spus Berlusconi pentru presa italiana.

Vicepresedintele clubului milanez, Adriano Galliani, se afla la Paris pentru a finaliza negocierile cu directorul gruparii pariziene, Leonardo.

Thiago Silva a mai evoluat la RS Futebol, Juventude, FC Porto, Dinamo Moscova, Fluminense, iar la AC Milan este din 2009. PROFIL

O posibila solutie pentru a-l înlocui pe Thiago Silva ar fi stelistul Vlad Chiriches, scrie presa peninsulara.

Steaua este în foame de bani, Becali mereu a vândut si i-au sclipit ochii, nu a tinut niciodata jucatorii sa le ofere tot ce poate ca sa construiasca ceva. Ultimul transfer de marca a avut loc acum un an si jumatate: 5 milioane pentru Stancu la Galatasaray. Asadar, lucrurile s-ar putea precipita, daca interesul si suma lui AC Milan se confirma.

Jurnalistul italian Alfredo Pedulla a declarat, marti seara, în cadrul unei emisiuni televizate, ca vicecampioana Italiei, AC Milan, l-a blocat pe fundasul echipei Steaua Bucuresti Vlad Chiriches, informeaza site-ul calcionews24.com.

Vlad Chiriches, în vârsta de 22 de ani, a fost achizitionat de Steaua la începutul anului de la formatia Pandurii Târgu Jiucu 700.000 de euro.

Internationalul român este cotat la 4-5 cinci milioane de euro.

Chiriches si-a facut o reputatie la debutul cu echipa nationala, când cu Franta nu a miscat în fata sa Benzema. De Jong de la Twente n-a miscat nici el în cupele europene.



Cash pentru Chirichesh