Liga 1

Avancronica meciului Gaz Metan – Botosani

Etapa a 2-a din Liga 1 debuteaza, vineri seara, LIVE TEXT pe Onlinesport.ro la ora 19:00, cu partida Gaz Metan Medias – FC Botosani.

Gazdele din Medias vor evolua pentru al doilea meci consecutiv contra unei nou-promovate si au mare nevoie de puncte dupa ce au venit cu mana goala de la Constanta (0-1 cu Sageata Navodari).

Cristian Dulca nu a putut conta in prima etapa pe patru jucatori suspendati, Muth, Todea, Bawab si Zaharia absentand dupa cartonasele rosii primite in meciul cu Petrolul Ploiesti din ultima etapa a sezonului trecut.

Trei dintre acestia vor mai avea de ispasit inca o etapa din suspendarea dictata si astfel vor lipsi contra celor de la Botosani, dar lista de patru a fost completata de Alexandru Munteanu, jucator eliminat la Constanta in prima etapa.

De cealalta parte, Botosani a debutat in Liga 1 cu o remiza fara goluri pe teren propriu cu CFR Cluj, una dintre candidatele anuntate la titlul de campioana, dupa ce au evoluat 81 de minute in inferioritate numerica.

Dupa declaratiile antrenorului Cristi Popovici echipa din Botosani nu se va multumi cu un egal la Medias si va incerca prima victorie din istorie in Liga 1. 

Echipe probabile:

Gaz Metan: Plesca - Trtovac, Frasinescu, Z.Markovic, Trtovac - Avram, Ciuca, Tahar, Cip.Petre - Llullaku, Vitinho.

FC Botosani: Curileac - Patache, Ursu, Maghici, Acsinte – Tincu, Fulop, M.Croitoru, Vasvari, Vraciu -
Carjan.



Avancronica meciului Gaz Metan – Botosani