Liga 1

Avancronica meciului FCSB - CFR Cluj. Ultimele sase meciuri au fost remiza. Castiga cineva azi?

Sursă foto: facebook.com/cfr1907

Cortina cade peste Liga 1 in 2018 cu un duel de gala intre FCSB si CFR Cluj, echipele care s-au luptat pentru titlul sezonului trecut si care anima campionatul si in acest sezon.

Trei puncte le despart pe cele doua rivale inaintea partidei de pe Arena Nationala, stadion redeschis evenimentelor sportive cu aceasta ocazie dupa refacerea suprafetei de joc.

FCSB are patru victorii in ultimele cinci meciuri, singura sincopa fiind la Sf.Gheorghe contra lui Sepsi, unde stelistii au pierdut, cu 2-4.

Vedeti aici cotele oferite de BAUMBET pentru FCSB - CFR Cluj

Victoriile cu Viitorul (2-0) si FC Botosani (3-1) au refacut moralul ros-albastrilor inaintea acestui duel cu CFR Cluj.

Campioana a inregistrat de asemenea patru victorii in ultimele cinci meciuri, pierzand puncte in remiza salvata in extremis pe teren propriu cu Gaz Metan Medias (2-2). Un meci in care CFR-ul a revenit de la 0-2 si a ratat un penalty in prelungiri.

Asa s-a ajuns ca intre CFR Cluj si FCSB sa fie trei puncte inaintea duelului direct, astfel ca miza meciului de sambata devine una uriasa. Cine castiga isi asigura primul loc peste iarna sau, cum se spunea candva, devine campioana neoficiala de toamna.

FCSB este obligata sa castige, in timp ce pentru CFR este de ajuns si un egal pentru a termina anul in fruntea ierarhiei.

Egal care in ultimele confruntari a fost rezultatul cel mai des intalnit intre cele doua echipe.

Ultimele sase meciuri directe in campionat s-au terminat la egalitate, iar ultimele cinci dintre acestea au avut acelasi rezultat, 1-1.

O victorie in duelul FCSB - CFR Cluj nu s-a mai consemnat din 12 martie 2017, cand bucurestenii invingeau pe teren propriu, cu 2-0.

In ultimele 16 meciuri pe teren propriu cu CFR Cluj cei de la FCSB au obtinut 8 victorii si au pierdut o singura data.

FCSB vs CFR Cluj în Liga 1: 51 jocuri - 20 victorii FCSB - 20 remize - 11 succese CFR;
Palmares cu FCSB gazdă: 25 jocuri - 13 victorii FCSB - 9 remize - 3 succese CFR.
Ultima victorie bifată de ardeleni: 22 septembrie 2016, FCSB -CFR 1-2 (Florin Tănase  / Cristi Bud - dublă).
Ultima victorie din contul bucureştenilor: 12 martie 2017, FCSB - CFR Cluj 2-0 (Eddy Gnohere, Ovidiu Popescu).

Meciul de sambata seara va fi unul interesant si prin prisma duelului atacantilor golgeteri: Harlem Gnohere (11 goluri) contra George Tucudean (13 goluri).

Redactia noastra recomanda la FCSB - CFR Cluj un meci in care ambele echipe vor marca, pronostic pentru care BAUMBET ofera o cota de 2.00.



Avancronica meciului FCSB - CFR Cluj. Ultimele sase meciuri au fost remiza. Castiga cineva azi?