Liga 1

Avancronica meciului Botosani – Astra. Doua echipe in forma si care promit spectacol

Sursă foto: fcbotosani.ro

Etapa a 4-a din Liga 1 debuteaza, vineri seara, cu meciul dintre FC Botosani si Astra Giurgiu, o partida intre doua echipe care n-au cunoscut infrangerea in primele trei partide oficiale.

Botosani este o echipa care n-a mai cunoscut infrangerea in campionat de sapte meciuri, interval in care in dreptul formatiei lui Costel Enache s-au adunat trei victorii si patru remize.

De cealalta parte, Astra are de asemenea un start de sezon foarte bun cu Marius Maldarasanu pe banca. Giurgiuvenii au scos puncte din toate meciurile disputate pana acum si au marcat de fiecare data in cele trei etape derulate.

Vedeti aici cotele oferite de Baumbet pentru meciul Botosani - Astra.

Interesant la aceasta partida va fi si duelul intre Mihai Roman I, al doilea cel mai bun pasator in activitate din Liga 1, si Azdren Llullaku, atacantul albanez care a marcat doua goluri pentru Astra in primele runde.

De zece ori s-au mai intalnit pana acum Botosani si Astra. In opt randuri s-au impus giurgiuvenii, un joc s-a incheiat la egalitate, iar o singura data victoria a revenit moldovenilor, in sezonul 2014/2015 intr-un meci disputat la Botosani.

Astra a castigat ultima vizita la Botosani, pe 8 septembrie 2017, cu 3-1.

Cea mai recenta intalnire a avut loc in 15 decembrie 2017, la Giurgiu, unde Astra a obtinut victoria, cu 2-1.



Avancronica meciului Botosani – Astra. Doua echipe in forma si care promit spectacol