Liga 1

Avancronica Dinamo - Steaua. Unicul derby in prima etapa de playoff

La doar trei zile dupa intalnirea din semifinalele Cupei Romaniei, cand niciuna dintre echipe nu a gasit drumul spre gol, Dinamo-Steaua se intalnesc din nou in Stefan cel Mare intr-un meci a carui miza este data de primele puncte puse in joc in playoff. Suporterii stelisti si-au anuntat prezenta in Stefan cel Mare.

Mircea Rednic, antrenorul "Cainilor", are trei jucatori care nu fac parte din lot inaintea meciului cu Steaua. Este vorba de Ekeng (accidentat), Petre (accidentat) si Hanca (suspendat).

Dinamo va miza insa in meciul de duminica seara pe Filip, jucator care revine dupa o suspendare si pe Essombe, atacantul camerunez absent in Cupa din cauza unei accidentari.

"Avem doua puncte peste Steaua si este foarte importanta o victorie. Fanii au fost la inaltime la meciul din Cupa si sunt convins ca si acum va fi la fel. Trebuie ca si noi sa ne ridicam la nivelul lor", a declarat antrenorul Mircea Rednic.

Fortuna: Cote pariuri Dinamo vs Steaua (vedeti aici toate cotele)

1

X

2

3,4

3,2

2,1

Dinamo este neinvinsa in ultimele zece etape, iar din 13 meciuri jucate pe teren propriu a pierdut doar de trei ori in acest sezon.

De cealalta parte, Steaua a castigat de doua ori in ultimele trei deplasari, iar singura infrangere a fost suferita chiar in Stefan cel Mare (1-3 cu Voluntari). Steaua are cinci infrangeri in 13 meciuri jucate pe terenul advers sezonul acesta.

"Prioritatea noastra este campionatul si ar fi foarte bine sa castigam duminica. Veti vedea o echipa a Stelei care va incerca sa castige meciul din primul minut. Probabil va fi un meci de lupta din cauza gazonului, un meci in care niciuna dintre echipe nu va avea posibilitatea sa construiasca", a declarat Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

La Steaua revine Ciprian Marica in atac, jucator menajat in meciul de Cupa, dar si capitanul Fernando Varela, usor accidentat si lasat in afara lotului joi seara. Singurul absenta de la Steaua este Gabriel Enache, jucator suspendat pentru acest meci.

Meciul Dinamo-Steaua va fi live text pe onlinesport.ro duminica seara de la ora 20:30. Tinand cont ca in meciul de Cupa Romaniei nu s-a marcat, desi ocazii de poarta au fost de ambele parti inclusiv o bara a lui Stanciu in partea secunda, ambele echipe sunt datoare in fata fanilor. Un pariu pe care il consideram interesant este cel propus de Forunta cu o cota de 1.9 ca ambele echipe vor marca duminica seara. Fortuna ofera si un bonus de bun-venit in valoare de 150 de lei.  

Echipele probabile

Dinamo: Cerniauskas - Marc, Puljic, Mevlja, Filip - Anton, Bicfalvi - Rotariu, Palic, Kortzorg - Gnohere.

Steaua: Nita - Papp, Tamas, Varela, Tosca - Pintilii, Muniru - Popa, Stanciu, Hamroun - Marica.



Avancronica Dinamo - Steaua. Unicul derby in prima etapa de playoff