Liga 1

Astra termina sezonul regulat pe podium dupa a opta victorie consecutiva

Sursă foto: afcastragiurgiu.ro

Campioana Astra Giurgiu a reusit, luni seara, cea mai categorica victorie din acest sezon, 3-0 pe teren propriu cu FC Botosani, si termina sezonul regulat pe ultima treapta a podiumul. Echipa lui Marius Sumudica si-a corectat propriul record ajungand la opt succese consecutive.

Prima ocazie a meciului de la Giurgiu a apartinut oaspetilor si a fost ratata de Roman dupa primul sfert de ora. Scapat singur spre poarta lui Lung, mijlocasul ofensiv al Botosaniului nu a reusit sa trimita pe poarta.

Ulterior, dupa alte 17 minute, Roman s-a accidentat si a fost inlocuit cu Golofca, jucator care a fost protagonistul unui moment mai putin fericit in finlul partidei.

Citește și... Grozavu si-a agresat un jucator in timpul meciului cu Astra

Astra a ratat prima ocazie dintr-o faza fiza in minutul 37, cand Budescu a mangaiat transversala cu un sut de generic.

La zece minute dupa pauza acelasi Budescu, jucator despre care antrenorul Marius Sumudica spune ca este regele fotbalului din Romania in prezent, a deschis scorul cu un sut la coltul scurt dintr-o lovitura libera.

Teixeira a ratat desprinderea pe tabela in minutul 68 cu un sut din interiorul careului care s-a dus peste poarta, insa Belu Iordache a facut 2-0 cu un sfert de ora inaintea finalului cu un sut spectaculos din afara careului.

Sergiu Bus a inchis tabela in minutul 85 cu un sut din interiorul careului la un exterior al lui Sapunaru, trecandu-si in cont prima reusita la Astra.



Astra termina sezonul regulat pe podium dupa a opta victorie consecutiva