Liga 1

Astra pierde contactul cu podiumul Ligii 1

Sursă foto: facebook.com/afcastragiurgiu

Sepsi Sf.Gheorghe si Astra Giurgiu au remizat, scor 0-0, duminica seara, intr-un meci din etapa a 14-a a Ligii 1 Betano. Dupa acest rezultat fosta campioana se indeparteaza la patru puncte de FCSB si CSU Craiova.

O partida disputata la Brasov si care a fost de doua ori in pericol sa fie intrerupta din cauza problemelor la instalatia de nocturna a stadionului Tineretului.

Mai intai nocturna a cazut in minutul 26 din prima repriza, dar meciul a fost reluat dupa aproximativ zece minute de intrerupere.

In pauza s-a facut din nou bezna pe stadion si la iesirea giurgiuvenilor de la cabine meciul era in imposibilitate de a fi reluat.

In cele din urma luminile s-au aprins din nou si partida a continuat pana la final cu o intarziere cumulata de 30 de minute.

La nivelul jocului meciul a fost unul de mare lupta, fara prea multe faze de poarta.

Dupa o prima repriza in care cele doua echipe nu au aratat nimic, Astra a iesit mai hotarata de la cabine, insa trupa lui Edi Iordanescu s-a zbatut in gol.

Cele mai mari ocazii au apartinut gazdelor de la Sepsi, prin Nikolic si Damian intr-un interval de doar doua minute.

Mai intai Nikolic l-a intins pe portarul Iliev cu un voleu din marginea careului, iar apoi din cornerul rezultat Damian nu a prins poarta cu o reluare de cap din cativa metri.

Ultima ocazie a meciului a apartinut tot gazdelor la reluarea cu capul trimisa de Claudiu Herea pe langa poarta in minutul 81.

Caseta tehnica

Sepsi: Miron - Ursu, Oros, Damian, Grecu (Dima ’62) - I. Fulop, Ghinga, Petrovikj, P. Petre (Astafei ’71)  - Nikolic, Hadnagy (Herea ’69). Antrenor: Valentin Suciu

Astra Giurgiu: Iliev - Belu-Iordache, Bejan, Polczak, A. Stan - Mrzljak, Seto - Ioniţă (Marquinhos ’83), Moise (Nyuiadzi ’66), Balaure - Le Tallec (Abang '60). Antrenor: Edward Iordănescu.

Cartonaşe galbene: Oros ’38, Nikolici ’56, Fulop ’89, Astafei ‘90+2 / Polczak ’24, Stan ‘90+2

Arbitru: George Rădulescu.



Astra pierde contactul cu podiumul Ligii 1