Liga 1

ASA Tg.Mures si Dinamo inchid etapa a 7-a. Gazdele sunt fara punct in acest sezon

Meciul ASA Tg.Mures-Dinamo va trage cortina peste etapa a 7-a din Liga 1 si se anunta o partida taioasa tinand cont de nevoia de puncte a celor doua echipe.

ASA Tg.Mures a pierdut toate cele sase meciuri disputate pana acum in acest sezon de Liga 1 si este amenintata cu disparitia din cauza problemelor financiare, in timp ce Dinamo vrea sa tina pasul cu rivala Steaua, liderul la zi din clasament.

Ultima victorie a celor de la ASA dateaza dni 27 februarie 2016, cand a invins pe teren propriu cu 1-0 pe FC Botosani asigurandu-si prezenta in playoff. Din acel moment doar trei remize si nu mai putin de zece  infrangeri pe linie pentru fost vicecampioana a Romaniei.

Dinamo este neinvinsa in primele sase etape (3 victorii si 3 remize) si a pierdut doar una din ultimele 13 deplasari in Liga 1, un 2-4 cu Astra Giurgiu pe 2 mai 2016.

O singura data a invins ASA in cele zece confruntari cu Dinamo in campionat, in timp ce formatia bucuresteana s-a impus de sase ori.

Sezonul precedent s-au inregistrat doua remize fara goluri in meciurile de la Targu Mures.

Dan Alexa si Ioan Andone se vor duela in premiera ca antrenori, dupa ce in sezonul 2003/2004 au cucerit impreuna un titlu alaturi de Dinamo, primul in calitate de jucator.

Fortuna: Pariuri ASA-Dinamo (vezi aici toate cotele)

1

X

2

4,75

4,00

1,66



ASA Tg.Mures si Dinamo inchid etapa a 7-a. Gazdele sunt fara punct in acest sezon