ASA Târgu Mureș

Ilie Stan: “Puteam obtine trei puncte”

Fost jucator si antrenor la Steaua, Ilie Stan a obtinut sambata seara primul punct in istoria confruntarilor cu fosta sa echipa. Pana acum Stan pierduse toate cele patru meciuri in care a intalnit Steaua.

“Eu am fost antrenorul Stelei cand erau 50000 de spectatori in tribune si nu mi s-a scandat niciodata demisia. Il inteleg foarte bine pe Reghecampf, incearca sa improvizeze. E greu sa lucrezi la Steaua sub presiune si sa faci presiune. Sunt sigur ca Steaua va arata altfel in playoff. Cu un joc castigat altul va fi moralul echipei, dar este nevoie de timp”, a declarat Ilie Stan la conferinta de presa de dupa meciul cu Steaua.

“Am obtinut un punct si imi doream foarte mult sa obtinem un punct contra Stelei. Aveam nevoie de un rezultat pozitiv, chiar daca jucatorii imi spuneau acum ca nu ne ajutea prea mult acest rezultat nul. Ma bucur ca raportul suturilor pe poarta a fost 5-5. Daca eram putin mai atenti puteam sa plecam si cu trei puncte”, a adaugat tehnicianul celor de la ASA Tg.Mures.

Sperante pentru playout

Desi ocupa in continuare ultimul loc in Liga 1, Ilie Stan are sperante ca echipa sa va reusi un playout bun.

“Am incercat sa ne aparam cat mai departe de poarta, sa facem presing si am incercat de multe ori sa combinam jocul agresiv pe adversar cu cel de presing. Una peste alta a fost un joc frumos. Echipa noastra a crescut de la joc la joc. Sper ca in urmatoarea perioada sa avem un teren bun de joc pentru ca in playout sa ne putem castiga punctele in joc”, a concluzionat Ilie Stan.



Ilie Stan: “Puteam obtine trei puncte”