ASA Târgu Mureș

Ciobotariu s-a despartit de ASA Tg.Mures pentru o echipa din Arabia Saudita

Antrenorul Liviu Ciobotariu a plecat de la ASA Tg.Mures la putine zile dupa incheirea editiei de campionat 2014/2015, la finalul careia echipa ardeleana a incheiat pe locul secund.

Ciobotariu a semnat deja cu echipa Al Faysaly, ocupanta locului 7 in precedenta editie de campionat din Arabia Saudita.

Rapiditatea mutarii arata ca Ciobotariu avea deja contactele stabilite cu oficialii sauditi si ca ar fi plecat indiferent de rezultatul finalului de sezon in Liga 1.

Al Faysaly a castigat o singura data campionatul in Arabia Saudita, in 2010, si este un club aflat in umbra marilor Al Hilal, Al Ahli, Al Nasr sau Al Ittihad.

Conducerea clubului ASA a confirmat despartirea printr-un comunicat postat pe site-ul oficial.

"ASA Targu-Mures doreste sa le multumeasca antrenorului principal, Liviu Ciobotariu si presedintelui executiv, Narcis Raducan pentru performanta deosebita realizata impreuna cu echipa, in acest sezon. Munca din acest retur, la Tirgu-Mures, a avut ca finalitate obtinerea locului 2 in clasament si o lupta pana in ultimul minut pentru titlul de campion", se arata intr-un comunicat publicat pe site-ul clubului. 

Numele viitorului antrenor va fi anuntat la inceputul saptamanii viitoare, tot atunci urmand a fi cunoscut si cel care va ocupa postul de presedinte executiv, se mai arata in comunicatul gruparii ardelene.

Cristi Pustai si Adrian Falub sunt doar doua dintre numele vehiculate sa preia pe ASA, echipa care va evolua in turul 3 preliminar al Europa League si care va disputa Supercupa Romaniei cu Steaua pe 8 iulie.

sursa foto: asatirgumures.ro



Ciobotariu s-a despartit de ASA Tg.Mures pentru o echipa din Arabia Saudita