Liga 1

Arbitru din Liga 1 dat in judecata pentru viciere de rezultat

De-a lungul anilor am avut de toate in Liga 1, scandaluri dintre cele mai diverse, insa niciodata pana acum un arbitru nu a mai fost actionat in justitie sub acuzatia de "viciere de rezultat". Acest lucru se va intampla dupa meciul Otelul Galati - CSMS Iasi. 

Oficialii clubului Otelul Galati au anuntat ca-l vor da in judecata pe centralul Marian Balaci pentru vicierea rezultatului final al partidei cu CSMS Iasi din etapa a 22-a a Ligii 1.

"Il vom actiona in judecata pe acest arbitru pentru viciere de rezultat. Nu iti poti bate joc de un club, de o echipa care iti plateste baremul. Noi iti dam bani si tu ne furi? Ceea ce se intampla acum cu delegarile este foarte grav, daca nu avem arbitri capabili trebuie sa aducem pe altii, de afara, pentru ca unii din Romania iau bani degeaba", spune administratorul special al clubului de la malul Dunarii intr-un comunicat.

Acesta il acuza in numele clubului galatean pe Balaci pentru neacordarea unui penalty la Alexandru Tudose in minutul 35 al partidei la care am facut referire mai sus.

Meciul Otelul-CSMS Iasi s-a incheiat la egalitate, scor 0-0, iar formatia galateana a ramas pe locul 17 in clasament tot mai departe de indeplinirea obiectivului salvarii de la retrogradare.



Arbitru din Liga 1 dat in judecata pentru viciere de rezultat