Liga 1

Alibec ar putea fi operat si va lipsi o luna. Ce spune despre transferul la Steaua

Denis Alibec, atacantul campioanei Astra Giurgiu, a declarat ca exista posibilitatea sa fie supus unei interventii chirurgicale si a vorbit pentru prima data despre varianta ratarii transferului la Steaua.

"Am ceva la menisc si s-ar putea sa ma operez. Daca ma voi opera voi sta in jur de patru saptamani", a declarat Alibec la Digi Sport.

"Nu stiu daca e in pericol transferul la Steaua. Trebuie sa-i intrebati pe cei de acolo", a adaugat Alibec.

Jucatorul Astrei are o afectiune la genunchiul drept si, in urma unui RMN efectuat luni, jucatorul a parasit cantonamentul echipei nationale.

[news-121792]

Oficialii stelisti nici nu vor sa auda de ratarea transferului lui Alibec.

"Transferul lui Alibec e facut. Banii sunt platiti. De pe 4 ianuarie se prezinta la Steaua. Denis nu e capricios, este lasat sa fie capricios. La noi veti vedea o metamorfoza si sper sa dea un randament cel putin la fel de bun ca la Astra. Nu stiu daca am asteptat vreodata un jucator mai mult cum il asteptam acum pe Alibec", a spus directorul sportiv Mihai Stoica intr-o conferinta de presa.

Despre Denis Alibec a vorbit pentru prima data si antrenorul Laurentiu Reghecampf, cel care pana acum a evitat sa discute in spatiul public despre transferul atacantului.

"Isi va dori sa ajunga titular la echipa nationala. Sunt sigur ca-si va dori sa faca performanta cu noi si sa faca urmatorul pas, sa ajunga in fotbalul mare si sa castige foarte multi bani. Este important ca el sa ajunga sanatos la noi. Sa fie in continuare capricios, dar sa marcheze si sa se antreneze", a spus tehnicianul stelist.



Alibec ar putea fi operat si va lipsi o luna. Ce spune despre transferul la Steaua