Liga 1

Pronosticati 1, X sau 2 pe etapa 3 a Ligii 1

Jocul online 1x2 de predictii virtuale pe meciurile din Liga 1 si meciuri vedeta trecute la categoria 'Super Meci' a reinceput cu prima etapa pe luna august.

Apasati aici pentru a intra si participa la joc.

Premiile sunt oferite de casele de pariuri bet-at-home.com, 200 de euro lunar in free beturi pentru Liga 1, si de bwin.com, 50 de euro lunar, pentru sectiunea Super Meci.

Fata de sezonul trecut am facut modificarea ca la meciurile pe care faceti predictii gresite sa nu se mai scada puncte in clasament. Punctele in clasament se contabilizeaza doar pentru predictiile corecte, se aduna cate un punct pentru fiecare predictie corecta. Astfel, cu cat faceti mai multe predictii corecte, cu atata veti avansa mai mult in clasament.

Ca si sezonul trecut, pronosticurile care se pot realiza sunt 1, X sau 2, pana la ora de start a meciului. De asemenea, puteti vedea ce au pariat si alti participanti accesandu-le profilele din joc.

Va reamintim ca pentru a juca trebuie sa va inregistrati in jocul nostru, iar pentru a primii premiile trebuie sa aveti un cont deschis la casele de pariuri de mai sus, in care sa fi facut macar o depunere minima in luna de concurs in care ati castigat.

Asteptam comentarii despre joc in acest articol, mai jos, va stam la dispozitie cu orice detalii sau nelamuriri.



Pronosticati 1, X sau 2 pe etapa 3 a Ligii 1