Fotbal European

Christian Eriksen aproape de revenirea in fotbal. Se pregateste cu o echipa elvetiana din al treilea esalon

Sursă foto: https://twitter.com/RiccardoDanna1/

Mijlocasul danez Christian Eriksen si-a reluat antrenamentele in toamna acestui an si in 2022 se pregateste pentru relansarea carierei.

Jucatorul care a driblat moartea la EURO 2020 in meciul Danemarca - Finlanda, cand a suferit un stop cardiac pe teren, se pregateste in prezent cu echipa elvetiana FC Chiasso, o formatie din al treilea esalon.

Aflat la mai putin de 50 km de Milano, orasul Chiasso este locul perfect din care Eriksen isi poate relansa cariera, anunta publicatia Le Matin.

In 2022, Eriksen tinteste revenirea in fotbalul mare, Premier League si Eredivisie fiind campionatele de luat in calcul dintr-un motiv foarte simplu.

Defibrilatorul subcutanat pe care il are Eriksen dupa incidentul de la EURO 2020 nu este acceptat la jucatorii profesionisti in Italia si din acest motiv jucatorul danez cu peste 100 de selectii in echipa nationala a fost obligat sa-si rezilieze contractul cu Inter Milano.

"Christian se simte foarte bine. Suntem increzatori ca poate reveni in fotbalul profesionist. Nu exista niciun motiv pentru a nu fi optimisti in acest sens", declarat Martin Schoots, agentul jucatorului, pentru Sky Sports la inceputul acestei luni.



Christian Eriksen aproape de revenirea in fotbal. Se pregateste cu o echipa elvetiana din al treilea esalon