Fotbal European

A aparut prima imagine cu epava avionului in care se afla Emiliano Sala

Sursă foto: https://twitter.com/CorazonyPases/

Luni, la o zi dupa anuntul gasirii pe fundul Canalului Manecii a epavei avionului Piper Malibu disparut de pe radare in urma cu doua saptamani, a fost data publicitatii si prima imagine cu epava aparatului de zbor.

Echipa de investigatii privata angajata de familia fotbalistului Emiliano Sala si care foloseste un robot de ultima generatie in astfel de operatiuni a anuntat identificarea unui trup in ceea ce a mai ramas din avionul prabusit.

Pana in acest moment nu se stie daca trupul neinsufletit este al fotbalistului Emiliano Sala sau al pilotului David Ibbotson.

Emiliano Sala fusese transferat de Cardiff City de la FC Nantes contra sumei de 15 milioane de euro, dupa ce argentinianul impresionase in prima parte a sezonului prin cele 12 goluri marcate in Ligue 1.

Jucatorul sud-american se deplasase la Nantes pentru a-si lua ramas bun de la fostii sai colegi la bordul unui aparat de zbor de mici dimensiuni pus la dispozitie de impresarul care a intermediat transferul in Premier League.

Avionul de tip Piper Malibu cu sase locuri disponibile a disparut de pe radare luni noapte, 21 ianuarie, in timp ce traversa Canalul Manecii.

Dupa mai multe zile de cautari zadarnice echipele de interventie britanice ajutate de cele franceze au renuntat la operatiunea de salvare fara vreun rezultat.

La staruintele familiei si a oamenilor sensibilizati de acest caz, o firma privata specializata in astfel de operatiuni a fost angajata si duminica aceasta a gasit epava avionului pe fundul Canalului Manecii la o adancime de aproape 68 de metri sub apa.



A aparut prima imagine cu epava avionului in care se afla Emiliano Sala