Champions League

Zenit a obtinut in extremis un punct cu Malaga

Echipa Zenit Sankt Petersburg a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Malaga, scor 2-2 (0-2), într-un meci din etapa a 5-a a Ligii Campionilor.

Deja calificata în faza urmatoare a competitiei, Malaga a început ca din tun meciul din Rusia si dupa primele noua minute oamenii lui Manuel Pellegrini aveau 2-0 pe tabela.

Buonanotte a deschis scorul în minutul 8 cu un sut din interiorul careului, iar un minut mai târziu Seba Fernandez a lovit si el la capatul unui contraatac.

Malaga a replicat prin vedeta de multe milioane de euro Hulk, dar sutul acestuia din lovitura libera a iesit putin în afara cadrului portii.

La patru minute de la reluare Zenit a revenit pe tabela prin Danny. Malaga putea reveni la conducere în minutul 61 la lovitura libera executata de Duda. Portarul Malafeev s-a întins ca o pantera si a respins în corner.

Acelasi Danny a fost aproape de dubla în minutul 82, dupa o patrundere la limita careului mic si un sut blocat de Caballero.

În cele din urma Zenit a egalat prin Fayzulin când mai ramasesera patru minute pâna la final. În urma acestui egal formatia rusa pastreaza sanse teoretice de a continua în primavara europeana.



Zenit a obtinut in extremis un punct cu Malaga