Champions League

Victorie scurta pentru Bayern Munchen cu Benfica

Golul lui Arturo Vidal a fost de ajuns pentru ca Bayern Munchen sa se impuna la limita, cu 1-0 (1-0), in prima mansa a sferturilor de finala din Liga Campionilor in fata lusitanilor de la Benfica Lisabona.

O centrare de pe stanga a fost transformata in gol de Vidal cu o lovitura de cap in chiar minutul 2.

Bayern si-a dominat copios adversara, iar dupa primul sfert de ora bavarezii aveau o posesie zdrobitoare. Mai mult decat atat, raportul paselor complete era de 129 la 31.

Acelasi Vidal a trecut pe langa 2-0 cu zece minute inaintea pauzei, cand a reluat peste poarta din centrarea lui Muller.

Gazdele au tinut de rezultat in partea secunda si ocaziile s-au rarit, iar Benfica putea da lovitura in minutul 64.

Golgeterul Jonas si Mitroglu au trecut pe langa gol la aceeasi faza, cand nu au reusit sa depaseasca barajul aparatorilor bavarezi.

Finalul a apartinut celor de la Bayern care au avut doua ocazii. Mai intai Ederson a respins sutul lui Ribery (81), pentru ca Lewandowski sa reia cu capul peste dupa un corner (85).

Bayern: Lahm, Kimmich (60th Martinez), Alaba, Bernat - Vidal - Costa (70th Coman), Muller (85. Gotze), Thiago, Ribery - Lewandowski.

Benfica: Ederson - Almeida, Lindelof, Jardel, Eliseu - Pizzi (90 Samaris), Fejsa, Renato Sanches, Gaitan - Jonas (83 Salvio), Mitroglou (70 Jimenez).



Victorie scurta pentru Bayern Munchen cu Benfica