Champions League

Suporterii lui Napoli au facut prapad la Londra

Cunoscuti pentru agresivitatea de care dau dovada pe stadioanele din Italia si nu numai, suporterii echipei Napoli au devastat un restaurant din apropierea stadionului Emirates inaintea meciului de marti seara cu Arsenal din UEFA Champions League.

Un grup de ultrasi napoletani sunt considerati responsabili pentru distrugerea Piebury Corner, un pub frecventat in mod normal de sustinatori ai echipei Arsenal.

O persoana a ajuns la spital in urma confruntarilor violente care au avut loc, iar imginile surprinse la fata locului dezvaluie un adevarat dezastru.

“Aproximativ 50 de clienti erau in interiorul restaurantului de pe Holloway Road cand in jur de 30 de huligani ai lui Napoli au navalit inauntru distrugand tot in cale”, scriu cei de la The Mirror citand un martor ocular.

Patronul respectivului pub a spus la randul sau ca atacul a venit surprinzator dupa ce alti fani ai lui Napoli s-au integrat perfect in restaurantul sau.

“Am avut fani ai lui Napoli intreaga zi inauntru, dar acestia nu au facut nicio problema si nu au deranjat pe nimeni”, a spus Paul Campbell.

Huliganii lui Napoli au aparut apoi in interiorul stadionului cu un steag confiscat apartinand celor de la Millwall, unii dintre cei mai duri suporteri din fotbalul englez.



Suporterii lui Napoli au facut prapad la Londra