Champions League

S-a facut lumina! Octavian Sovre explica de ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland

Sursă foto: https://twitter.com/Oddschanger/

Imaginea cu arbitrul asistent Octavian Sovre solicitandu-i un autograf pe un cartonas galben lui Erling Haaland a facut inconjurul planetei.

Octavian Sovre lamureste situatia si spune ca i-a solicitat semnatura lui Haaland pentru a scoate respectivul autograf la licitatie, iar suma obtinuta ar urma sa fie donata in scopuri caritabile.

“Cu ceva vreme in urma, eu impreuna cu alti colegi de-ai mei, arbitri, am decis sa sprijinim un centru in care se aflau persoane cu probleme de sanatate.

“Am incercat sa sprijinim cu tot cum am putut acest centru. Asociatia pe care noi o sprijinim, este vorba despre SOS Autism, organiza cate un bal caritabil la fiecare sfarsit de an. Asta pana sa apara pandemia.

“In cadrul acestor evenimente se organizau licitatii unde erau vandute diferite obiecte de valoare. Printre aceste obiecte se aflau si cartonasele cu semnaturile fotbalistilor sau sportivilor celebri.

“Banii stransi pe aceste bunuri ajungeau in posesia asociatiei unde se afla aceste persoane cu anumite probleme de sanatate. Estimez ca am obtinut aproximativ 250 de astfel de autografe”, a declarat Sovre pentru playsport.ro

Arbitrul asistent mai spune ca cea mai buna colaborare in demersul sau a avut-o cu Lionel Messi.

Jucatorul Barcelonei i-a semnat lui Sovre nu mai putin de noua cartonase.

Ramane de vazut care va fi punctul de vedere al UEFA in legatura cu episodul dintre Sovre si Haaland, moment surprins pe tunelul de acces spre vestiare dupa meciul Manchester City – Borussia Dortmund (2-1), in mansa tur a sferturilor de finala in Champions League.



S-a facut lumina! Octavian Sovre explica de ce i-a cerut autograf lui Erling Haaland