Champions League

Real Madrid revine spectaculos si castiga la ultima faza cu Sporting

Rasturnare de zile mari pentru Real Madrid in meciul disputat pe teren propriu cu Sporting Lisabona in Grupa F din Liga Campionilor si victorie cu 2-1 obtinuta in prelungiri.

Vicecampiona Portugaliei a facut un meci mare pe Santiago Bernabeu si a surprins-o pe Real cu o asezare extrem de agresiva si un joc rapid de pase la firul ierbii.

Dupa trei mari ocazii ratate in prima repriza, Sporting a deschis scorul la doua minute dupa pauza prin Bruno Cesar cu un sut plasat la coltul lung. O executie cu piciorul stang care i-a incantat pe cei 3000 de suporteri lusitani prezenti la Madrid.

Din minutul 65 insa lusitanii au facut pasul inapoi si Real a impins liniile presand din ce in ce mai puternic. Ronaldo, jucator care ratase singura ocazie a detinatoarei trofeului in prima repriza, a avut o bara dintr-un offside nesemnalizat, dar tot el a restabilit egalitatea in minutul 88 cu un sut marca inregistrata din lovitura libera.

Realul a dat lovitura in ultimele secunde din timpul aditional prin Alvaro Morata, jucator intrat in partea secunda in locul lui Karim Benzema. O centrare de pe stanga a fost reluata cu capul de atacantul rascumparat in vara de la Juventus si astfel madrilenii evita in extremis o mare surpriza.

Borussia Dortmund a facut scor in deplasare cu Legia

Victorie cu scor de tenis obtinuta de Borussia Dortmund in deplasare cu Legia Varsovia, scor 6-0.

Doar sapte minute a rezistat campioana Poloniei pana la deschiderea scorului, Goetze marcand primul sau gol in tricoul Borussiei dupa 1250 de zile.

Deja in minutul 17 tabela arata 3-0 pentru galben-negri Papastatopoulos si Bartra marcand si ei. Pentru Bartra a fost primul gol in Liga Campionilor.

Guerreiro a inscris la sase minute dupa pauza, iar Castro, jucator intrat in minutul 75 in locul lui Goetze, a dus scorul la 5-0. Aubameyang a inchis tabela din pasa lui Castro cu trei minute inaintea finalului.

Pentru Borussia Dortmund este cea mai categorica victorie obtinuta in deplasare in cupele europene.



Real Madrid revine spectaculos si castiga la ultima faza cu Sporting