Champions League

Real Madrid la un pas de sferturi dupa victoria cu AS Roma

Echipa Real Madrid a luat o optiune serioasa pentru calificarea in sferturile de finala din Liga Campionilor dupa 2-0 in deplasare cu AS Roma in prima mansa a optimilor.

Cristiano Ronaldo a deschis scorul in minutul 58 cu un sut superb din marginea careului. 

Cu patru minute inaintea finalului de meci Jese, jucator intrat de putine minute in locul lui James Rodriguez, a majorat avantajul madrilenilor cu un sut din actiune la capatul unui contraatac.

Prima repriza a fost una saraca in faze de poarta, in afara de un sut pe langa poarta trimis de Cristiano Ronaldo dintr-o lovitura libera si o cursa a lui El Shaarawy blocat in extremis de Varane meciul neavand alte faze notabile.

Acelasi El Shaarawy a mai avut o cursa la zece minute de la reluare jocului in partea secunda, atacantul italian fiind blocat de portarul Keylor Navas.

Intre minutele 66 si 70 Roma a avut doua actiuni promitatoare din care nu a reusit sa scoata nimic notabil la patrunderile lui Mohamed Salah.

Vainquer a amenintat la randul sau poarta adversa cu un sut in forta din afara careului in minutul 72, pentru ca la faza imediat urmatoare Cristiano Ronaldo sa reia cu capul putin pe langa poarta dintr-o centrare a lui James Rodriguez.

Ultima ocazie a Romei a venit in minutul 79 la patrunderea lui Dzeko, jucator intrat in partea secunda, insa bosniacul a luat la tinta plasa laterala cu un sut din sase metri.

O victorie cu 2-0 pentru Real Madrid care nu lasa foarte multe optiuni pentru AS Roma in returul de pe Santiago Bernabeu.

Roma: Szczesny; Florenzi (Totti 87), Manolas, Rudiger, Digne; Vainqueur (De Rossi 77), Nainggolan; Salah, Pjanic, El Shaarawy (Dzeko 64); Perotti

Real Madrid: Navas; Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo; Kroos, Modric, Isco (Kovacic 64); James (Jese 82), Benzema, Ronaldo (Casemiro 89)



Real Madrid la un pas de sferturi dupa victoria cu AS Roma