Champions League

Real Madrid castiga “italieneste” cu Juventus. Ronaldo l-a depasit pe Eusebio

Cristiano Ronaldo si-a facut din nou norma de goluri si a contribuit decisiv la victoria obtinuta de Real Madrid pe teren propriu contra lui Juventus Torino. CR7 a devenit egalul lui Filippo Inzaghi si l-a depasit pe legendarul Eusebio in topul marcatorilor portughezi in cupele europene.

Atacantul portughez a avut nevoie de doar patru minute pentru a sparge gheata si a marca un nou gol in Champions League. Di Maria i-a pasat ideal pe pozitie viitoare lui Ronaldo si acest l-a executat pe Buffon.

Juventus a raspuns printr-un varf de care s-a scris mult de la transferul sau in Italia, Fernando Llorente rasplatind increderea lui Antonio Conte cu primul sau gol in tricoul Batranei Doamne.

Casillas a scos cu piciorul in fata o minge trimisa de Pogba spre coltul scurt si Llorente, atacantul care speria Europa la Athletic Bilbao, a impins mingea in poarta fiind omul potrivit la locul potrivit.

Giorgio Chiellini a comis apoi o mare imprudenta faultandu-l in careu pe Sergio Ramos, faza in urma careia Real Madrid a primit lovitura de la 11 metri.

Ronaldo a executat impecabil si a readus formatia gazda in avantaj. In partea secunda acelasi Ronaldo avea sa scoata eliminarea lui Chiellini intr-un duel umar la umar pe partea dreapta a terenului.

Fundasul italian s-a ajutat de mana in a-l opri pe Ronaldo, portughezul a accentuat lovitura si de aici a iesit cartonasul rosu direct pentru italian.

Ronaldo a devenit in urma meciului de miercuri seara egalul lui Filippo Inzaghi. Cei doi sunt singurii jucatori din istoria Champions League cu 7 goluri in primele trei meciuri ale sezonului.

CR7 l-a depasit in urma golului al doilea pe legendarul Eusebio la numarul de reusite in cupele europene. Ronaldo are acum 58 de goluri, in timp ce Eusebio a coborat pe doi cu 57.

Galatasaray a obtinut prima victorie in Grupa B impunandu-se pe teren propriu in fata danezilor de la Copenhaga. Melo, Sneijder si Drogba au rezolvat meciul inca din primele 45 de minute, lasand-le danezilor doar golul de onoare in finalul partidei.

Prin golul marcat in prelungirile primei reprize ivorianul Didier Drogba a ajuns la cota 42 de reusite in Champions League si l-a egalat pe italianul Alessandro Del Piero pe locul 8 in clasamentul tuturor timpurilor.

Un egal in meciul de la Istanbul ar fi calificat pe Real Madrid in optimile de finala dupa primele trei meciuri ale fazei grupelor.



Real Madrid castiga “italieneste” cu Juventus. Ronaldo l-a depasit pe Eusebio