Champions League

Reactiile CFR-istilor dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor

Iata principalele reactii pe care jucatorii CFR-ului le-au avut dupa ce au obtinut calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Ricardo Cadu: "O victorie foarte importanta, am meritat. Am facut treaba buna cu Andone. Orice jucator se simte fotbalist cand are asa atmosfera. Am avut ghionion cu accidentarea lui Sare, dar nu putem vorbi despre asta, pentru ca am avut noroc la penalty"

Pantelis Kapetanos: "A fost un joc bun pentru noi. Când am început pregatirea doar asta a contat pentru noi! Importanta e calificarea, am intrat în grupele Champions League si doar asta conteaza. Le multumim suporterilor. Am avut noroc la penalty-ul lui Felgueiras, dar asta e!"

Ionut Rada: "Am încheiat aceasta campanie de calificari cu 4 victorii, un lucru foarte important. Ma bucur ca îi putem oferi o astfel de ocazie lui Andone. Toata lumea merita aceasta calificare. Fiecare om din club. Din pacate fotbalul cere sacrificii, speram sa nu fie grava accidentarea lui Sare. Le multumim fanilor pentru ca au venit la stadion"



Reactiile CFR-istilor dupa calificarea in grupele Ligii Campionilor