Champions League

PSG a jucat la egal si a pierdut cu Porto

Carlo Ancelotti declara înaintea meciului de la Porto ca stilul defensiv italian nu trebuie blamat prea mult dupa ce Squadra Azzurra a câstigat Cupa Mondiala si tehnicianul lui Paris Saint Germain a încercat schema pe terenul lui Porto.

Numai ca socoteala de la Paris nu a tinut si pe Dragao, unde echipa milionarilor din capitala Frantei a suferit prima înfrângere în actuala editie a Ligii Campionilor.

PSG a jucat într-adevar la un egal sperând în patru puncte dupa primele doua etape, dar fotbalul s-a razbunat pe jucatorii vicecampioanei Frantei si Porto a câstigat cu un gol în ultimele minute.

James Rodriguez a marcat în minutul 83 unicul gol al meciului de pe Dragao si Porto este lidera detasata a Grupei A cu punctaj maxim dupa doua meciuri.

Porto a început ofensiv si prima ocazie avea sa vina din centrarea lui Varela pentru Rodriguez. Reluarea acestuia din sase metri a ajuns în bratele lui Sirigu.

A urmat sutul lui Moutinho în plasa laterala dupa ce Thiago Silva fusese culcat la pamânt.

Zlatan Ibrahimovic nu s-a lipit de gol în ziua în care a împlinit 31 de ani. Aniversare ratata

PSG a replicat prin Ibrahimovic a carui reluare cu capul din centrarea lui Nene a trecut putin pe lânga poarta.

Moutinho si-a mai încercat o data sutul de la distanta si mingea a trecut aproape de bara din stânga a portii parizienilor.

Ibrahimovic nu s-a lipit de gol dupa ce a plecat ideal de lânga fundasii adversi, iar reluarea a fost una de mare efect. Suedezul a încercat un calcâi de efect peste Helton, dar portarul advers a scos in extremis în corner.

La cealalta poarta Sirigu avea la rândul sau de lucru cu noua senzatie din Columbia, James Rodriguez, al carui sut in diagonala a fost respins cu dificultate.

Gazdele au continuat sa preseze în partea secunda si Sirigu a devenit eroul celor de la PSG.

Portarul italian nu a mai avut ce face la sutul lui James Rodriguez din minutul 83. Totul a pornit de la o pasa gresita de Nene în fasa propriului careu, mingea a ajuns în dreapta careului la atacantul columbian de 21 de ani si acesta l-a executat pe Sirigu cu un sut plasat la coltul lung.

În cealalta partida a grupei, Dynamo Kiev a respectat calculele hârtiei si s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în fata croatilor de la Dinamo Zagreb.

Scorul final a fost stabilit înca dinaintea pauzei dupa reusitele lui Gusev (20) si autogolul lui Pivaric (33).

Desi învinsa la Paris cu 4-1 în prima etapa, Dynamo Kiev revine puternic în lupta pentru calificarea în optimile de finala.



PSG a jucat la egal si a pierdut cu Porto