Champions League

PSG a facut spectacol la revenirea in Liga Campionilor

Opt ani au trecut de când Paris Saint Germain, mândria capitalei Frantei când vine vorba de sportul rege, nu mai evoluase în cea mai importanta competitie europeana, dar fiecare minut de astaptare a fost dat uitarii de suporterii lui PSG dupa 4-1 cu Dynamo Kiev.

Vicecampioana din Ligue 1 a jucat înca din primul minut un fotbal ofensiv, un fotbal deschis, iar fineturile lui Ibrahimovic au fost o încântare pentru numerosul public venit pe Pars des Princes.

Atacantul suedez a deschis scorul în minutul 19 dintr-o lovitura libera acordata la o imprudenta a capitanului oaspetilor Mikhalik în propria suprafata de pedeapsa.

Pentru Ibrahimovic a fost al 29-lea gol în Liga Campionilor cu al saselea club diferit. Nou record în materie

PSG îsi majora avantajul prin fundasul Thiago Silva, si el un jucator adus pe milioane multe în vara de la AC Milan. Excelent plasat în careul advers la un corner, aparatorul central brazilian a reluat în forta la coltul scurt fara sansa pentru tânarul portar advers.

Gazdele au continuat presiunea si un alt fundas modifica din nou tabela dupa doar trei minute. Alex s-a aflat la locul potrivit în momentul potrivit la un corner executat de pe dreapta si a reluat din prima pentru 3-0.

Jocul s-a domolit în partea secunda si tabela avea sa se schimbe de doua ori în ultimele minute. Mai întâi Veloso a redus din diferenta cu un sut plasat la coltul lung dupa un corner si o combinatie cu Yarmolenko în marginea careului, pentru ca Pastore sa puncteze pentru 4-1 în prelungiri.

FC Porto a plecat cu toate punctele de la Zagreb unde s-a impus cu 2-0 în fata gazdelor de la Dinamo. Lucho Gonzalez a deschis scorul cu trei minute înaintea pauzei, iar Defour a închis tabela în al doilea minut suplimentar acordat peste cele 90 regulamentare.



PSG a facut spectacol la revenirea in Liga Campionilor