Champions League

Programul Champions League in faza eliminatorie. Luni are loc tragerea la sorti a optimilor (13:00 live pe onlinesport.ro)

Dupa faza grupelor au mai ramas 16 echipe in lupta pentru marele trofeu UEFA Champions League, iar luni de la ora 13:00 vom cunoaste meciurile din faza optimilor de finala.

Tragerea la sorti de la Nyon va fi live text pe onlinesport.ro, iar cele 16 echipe vor fi impartite in doua urne in functie de locurile ocupate la finalul fazei grupelor.

Astfel vom avea urna castigatoarelor de grupa si urna echipelor calificate de pe locul al doilea. In a doua urna printre echipele de evitat se numara Manchester City, Arsenal si AC Milan.

Urna castigatoarelor de grupa: Manchester United, Real Madrid, Paris Saint Germain, Bayern Munchen, Chelsea, Borussia Dortmund, Atletico Madrid, FC Barcelona.

Urna echipelor de pe locul doi: Bayer Leverkusen, Galatasaray, Olympiakos, Manchester City, Arsenal, AC Milan, Zenit Sankt Petersburg, Schalke.

Optimile de finala se vor disputa pe 18, 19, 25 si 26 februarie (turul), respectiv 11, 12, 18 si 19 martie (returul).

Sferturile de finala vor avea loc pe 1, 2 (turul), respectiv 8 si 9 aprilie (returul), in timp ce semifinalele se vor juca pe 22 si 23 aprilie (turul), iar returul pe 29 si 30 aprilie.

Finala din acest sezon este programata pe 24 mai pe Estadio Da Luz din Lisabona arena formatiei Benfica Lisabona.



Programul Champions League in faza eliminatorie. Luni are loc tragerea la sorti a optimilor (13:00 live pe onlinesport.ro)