Champions League

Porto si PSG joaca pentru suprematie in Grupa A

Meciul de pe Dragao reprezinta un veritabil derby prin prisma ambitiilor celor doua echipe într-o grupa în care atât Porto cât si Paris Saint Germain sunt favorite la ocuparea primelor locuri.

Pentru meciul din deplasare tehnicianul oaspetilor a pregatit o tactica defensiva, semn ca s-ar multumi si cu un egal.

”Sa joci în stilul italian nu înseamna neaparat un lucru rau. Italia a câstigat Cupa Mondiala în 2006 în acest fel. Este doar un alt fel de abordare a jocului”, a declarat Ancelotti.

PSG este lidera grupei dupa 4-1 cu Dynamo Kiev în prima etapa, iar pentru meciul de la Porto tehnicianul italian nu poate conta pe Bodmer, Motta si Lugano, în timp ce Lavezzi si Menez sunt incerti.

PSG nu a marcat niciun gol în deplasare în precedenta campanie de Champions League (2004/05), fapt repetat si sezonul trecut în grupele Europa League.

Porto si PSG s-au întâlnit ultima data în toamna anului 2004, la fel ca si acum în grupele Champions League. În turul de la Paris gazdele au câstigat cu 2-0, goluri Coridon si Pauleta, pentru ca la retur sa fie 0-0.

În cealalta partida a Grupei A vom asista la derby-ul celor doua Dinamo, Kiev si Zagreb. Învinse în prima etapa, cele doua formatii vor juca pentru supravietuire, o eventuala înfrângere fiind sinonima cu epuizarea sanselor la obtinerea unui loc pentru optimi.

Dinamo Kiev si Dinamo Zagreb s-au întâlnit anterior în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, sezonul 2003/04. Ucrainenii au mers mai departe dupa 2-0 la Zagreb si 3-1 la Kiev.



Porto si PSG joaca pentru suprematie in Grupa A