Champions League

Pochettino acuza o “mare nedreptate” dupa eliminarea suferita la Madrid

Sursă foto: https://twitter.com/shegzedon/

Mauricio Pochettino a ratat principalul obiectiv al sezonului si da vina pe arbitraj pentru 1-3 in returul cu Real Madrid, dupa ce PSG a avut 1-0 si calificarea in mana cu jumatate de ora inaintea finalului partidei de miercuri seara.

Karim Benzema a reusit un hattrick intr-un interval de 17 minute, al cincilea cel mai rapid hattrick din istoria lui Real Madrid, insa primul gol a fost unul controversat.

Cei de la PSG acuza un fault in atac la portarul Donnarumma, cand acesta a incercat un dribling in fata lui Benzema. Faza a continuat si balonul a revenit la atacantul francez care a marcat pentru 1-1.

Este o rusine. Ma intreb ce face VAR. Golul asta a schimbat totul. Este o mare greseala facuta de arbitri si e greu de acceptat. Pot spune ca este incredibil ca se intampla asta in 2022, nu-mi vine sa cred”, a spus Pochettino dupa meciul de la Madrid.

Antrenorul argentinian i-a luat apararea portarului Donnarumma pentru faza de la golul de 1-1 marcat de Benzema dupa ceea ce toata suflarea pariziana considera ca a fost fault in atac.

Aceasta este o mare nedreptate pentru mine. A fost fault clar al lui Benzema asupra lui Donnarumma. Nu este o greseala a lui Donnarumma. Am vazut imaginile de 30-40 de ori din unghiuri diferite. In acest gen de meci sunt micile detalii cele care schimba totul si arbitrul nu a vazut fault. De acolo inainte n-am stiut cum sa ne descurcam si ne-am pierdut. Este o lovitura foarte grea si o dezamagire mare sa nu ne calificam. Ne doare foarte mult si parasim competitia cu un sentiment amar”, a mai adaugat Pochettino.

Pentru antrenorul sud-american ar putea fi ultima experienta la PSG in Champions League, existand numeroase indicii care il dau plecat din vara.



Pochettino acuza o “mare nedreptate” dupa eliminarea suferita la Madrid