Champions League

Paris Saint Germain o elimina pe Chelsea cu victorie dubla

Campioana Frantei Paris Saint Germain s-a calificat, miercuri seara, in sferturile de finala din Liga Campionilor dupa a doua victorie obtinuta in fata celor de la Chelsea.

Dupa 2-1 in meciul tur de la Paris, echipa pregatita de Laurent Blanc s-a impus cu acelasi scor in returul de pe Stamford Bridge.

Meciul a inceput cu o ocazie in dreptul gazdelor la sutul lui Diego Costa respins de portarul Kevin Trapp in minutul 3.

Doua minute mai tarziu cei de la PSG au replicat prin Angel Di Maria, jucator care l-a cautat pe Zlatan Ibrahimovic cu o minge in fata portii.

Acelasi Ibrahimovic a avut in minutul 6 un gol anulat corect pentru o pozitie afara din joc.

Deschiderea scorului s-a produs in minutul 16, cand Adrien Rabiot a reluat excelent de la bara a doua centrarea lui Ibrahimovic la intalnire.

Chelsea a revenit in meci dupa doar 11 minute si a egalat prin Diego Costa. Totul a pornit de la un balon castigat de londonezi in jumatatea adversa prin Pedro.

Prima parte s-a incheiat la egalitate, dar nu inainte ca Trapp sa le dea emotii suporterilor lui PSG dupa ce a scapat balonul la un sut al lui Costa.

Trapp si-a salvat echipa de doua ori la aceeasi faza in minutul 65 la suturile lui Willian si Hazard, pentru ca dupa un minut PSG sa dea lovitura prin Ibrahimovic.

Di Maria s-a demarcat excelent in stanga si l-a servit in sase metri pe decarul suedez.

In cealalta partida de miercuri seara, Benfica Lisabona a castigat cu 2-1 pe terenul lui Zenit Sankt Petersburg, dupa ce formatia rusa a avut 1-0 din minutul 69 prin reusita lui Hulk.

Meciul se indrepta spre prelungiri cand Gaitan a egalat in minutul 85, iar Talisca a adus victoria "Vulturilor" in al saselea minut suplimentar.



Paris Saint Germain o elimina pe Chelsea cu victorie dubla