Champions League

Paris Saint Germain o baga in corzi pe Chelsea cu un gol in prelungiri

Golul marcat de Javier Pastore in prelungirile disputei dintre Paris Saint Germain si Chelsea schimba complet datele problemei pentru returul de la Londra.

La un 2-1 pentru PSG echipa lui Jose Mourinho ar fi pornit cu mare sansa in retur, insa la 3-1 pentru o echipa precum cea din capitala Frantei misiunea celor de la Chelsea devine una dificila, dar nu imposibila.

Gazdele de pe Parc des Princes au deschis scorul inca din minutul 3 cu un super gol reusit de Lavezzi. Totul a pornit de la centrarea lui Matuidi din partea stanga, iar balonul respins de Terry a fost reluat sub transversala de atacantul argentinian.

Chelsea a replicat prin David Luiz, dar sutul acestuia din minutul 16 a fost retinut de Sirigu.

Egalarea s-a produs in minutul 26 cand Eden Hazard a transformat o lovitura de la 11 metri obtinuta de Oscar in duel cu Thiago Silva.

Acelasi Hazard a ratat o mare ocazie cu cinci minute inaintea pauzei. Gasit de o diagonala a lui Willian, belgianul a reluat in bara.

Paris Saint Germain a revenit la conducere in  partea secunda printr-un autogol semnat de David Luiz dupa o lovitura libera de pe partea stanga.

Edison Cavani avea sa rateze o mare sansa de gol in minutul 83, sutul acestuia din marginea careului trecand putin pe langa poarta.

Cu toate acestea, PSG a dat lovitura in al doilea din cele patru minute suplimentare prin rezerva Javier Pastore. Acesta l-a invins pe Cech cu un sut la coltul scurt si PSG este mai aproape de semifinale.



Paris Saint Germain o baga in corzi pe Chelsea cu un gol in prelungiri