Champions League

Ovidiu Hategan arbitreaza Barcelona-Celtic pe Nou Camp

O brigada din Romania cu Ovidiu Hategan la centru va arbitra meciul dintre FC Barcelona si Celtic Glasgow, marti seara de la 21:45, in prima etapa din grupele Ligii Campionilor.

Barcelona este mare favorita pe hartie, dar dupa ultimele rezultate gruparea catalana se afla sub presiune. Infrangerea de sambata cu Deportivo Alaves din campionat (1-2) necesita un raspuns din partea campioanei Spaniei, insa cei de la Celtic au declarat raspicat ca n-au ajuns la Barcelona pentru a face turism.
 
Celtic are moralul foarte bun dupa victoria obtinuta in derby-ul Old Firm contra rivalei istorice Glasgow Rangers (5-1), meci in care Moussa Dembele a reusit un hattrick.
 
De altfel presa spaniola de marti a prefatat duelul dintre Barcelona si Celtic punandu-i in balanta pe cei doi decari, Lionel Messi si Moussa Dembele.
 
Statistica este necrutatoare cu Celtic cand vine vorba de intalnirile cu formatiile spaniole, gruparea scotiana fiind fara victorie in ultimele 14 astfel de confruntari pe pamant spaniol.
 
Celtic a ajuns in grupe dupa ce a trecut nu mai putin de trei tururi preliminare fiind invinsa de modesta Lincoln din Gibraltar si de Hapoel Beer-Sheva din Israel. De fiecare data echipa pregatita de Brendan Rodgers a facut diferenta in meciurile pe Celtic Park.
 
Aceasta va fi a treia confruntare intre cele doua echipe din ultimii cinci ani, iar infrangerea cu 6-1 suferita pe Nou Camp in 2013 a fost cel mai mare esec al scotienilor in istoria participarilor europene.
 
Echipele probabile

 
Barcelona (4-3-3): ter Stegen; Roberto, Pique, Mascherano, Alba; Busquets, Rakitic, Rafinha; Messi, Suarez, Neymar.
 
Celtic (4-2-3-1): de Vries; Lustig, Toure, Sviatchenko, Tierney; Brown, Bitton; Sinclair, Rogic, Forrest; Dembele.

Fortuna: Pariuri Barcelona-Celtic (vezi aici toate cotele)

1

X

2

1,09

12,00

23,00



Ovidiu Hategan arbitreaza Barcelona-Celtic pe Nou Camp