Champions League

Neymar si Suarez, gemenii golului pentru Barcelona in absenta lui Messi

Neymar de doua ori si Luis Suarez o data au marcat golurile victoriei pentru FC Barcelona, miercuri seara, in partida de pe teren propriu cu BATE Borisov.

Cu acest succes Barcelona ajunge la zece puncte in Grupa E si mai are nevoie de un singur punct in urmatoarele doua meciuri, cu AS Roma si Bayer Leverkusen, pentru a se califica in optimile de finala.

In absenta lui Lionel Messi, in continuare accidentat si spectator de lux la tribuna oficiala de pe Nou Camp, Neymar a deschis scorul in minutul 30 dintr-o lovitura de la 11 metri.

Suarez a majorat avantajul formatiei blaugrana in minutul 30, inainte de a pasa decisiv la golul de 3-0 marcat de acelasi Neymar cu sapte minute inaintea finalului.

De la accidentarea suferita de Messi la ligamente in 26 septembrie, in minutul 10 al meciului de campionat cu Las Palmas, Neymar si Suarez au marcat impreuna 17 din cele 20 de goluri ale Barcelonei.

In cealalta partida a grupei, AS Roma a invins pe Bayer Leverkusen, cu 3-2, intr-un nou meci cu multe goluri dupa acel 4-4 din partida tur. Pjanic a marcat golul victoriei romane in minutul 81 din lovitura de la 11 metri, dupa ce gazdele au avut 2-0 in minutul 29, pentru a se vedea apoi egalati dupa pauza.



Neymar si Suarez, gemenii golului pentru Barcelona in absenta lui Messi