Champions League

Mircea Sandu: "Steaua nu risca excluderea din Liga Campionilor"

Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romana de Fotbal, a declarat miercuri seara ca Steaua nu risca sa fie exclusa din Europa, in urma incidentelor de la Skopje.

"In cazul in care jurnalistii au facut plangere la UEFA, Steaua risca sa primeasca o amenda, iar Mihai Stoica poate primi o suspendare. Steaua nu risca excluderea din Liga Campionilor. Aceasta pedeapsa poate fi primita doar in cazuri mult mai grave, incidente pe stadion, in timpul jocurilor, scandari rasiste", a spus Mircea Sandu pentru ziarul Libertatea.

Steaua se afla sub supravegherea UEFA pentru cinci ani, din iunie 2013, dupa acuzatiile de coruptie dovedite la adresa lui Gigi Becali si Teia Sponte, in cazul Valiza din 2007.

Steaua a intrat intr-un conflict cu jurnalistii de la ProTV, luni seara, la Skopje, dupa ce acestia au incercat sa intre la antrenamentul Stelei la care nu aveau acreditare. Incidentele au degenerat, iar Mihai Stoica i-a agresat verbal pe cei de la ProTV, iar una dintre garzile de corp a fortat incheietura reporterei pentru a-i lua telefonul. Mihai Stoica a primit 400 de euro amenda, la fel si bodyguardul, pentru tulburarea linistii publice, sanctiuni decise de un tribunal din Skopje. ProTV a anuntat ca va face plangere la adresa Stelei, catre UEFA, in urma acestor incidente.



Mircea Sandu: "Steaua nu risca excluderea din Liga Campionilor"