Champions League

Umilinta maxima pentru Mircea Lucescu in Champions League, inlesnita de un furt de arbitraj

Pentru Mircea Lucescu, tehnician care la aproape 70 de ani credea ca le-a vazut pana acum pe toate in fotbal, returul cu Bayern Munchen din optimile Champions League va ramane un meci pe care, cel mai probabil nu-l va uita niciodata.

Sahtior Donetk, echipa pregatita de Lucescu, a fost pur si simplu calcata in picioare de Bayern Munchen, cu 7-0, dar meciul s-a rupt inca din minutul 3, cand campioana Ucrainei a ramas in inferioritate numerica.

Kuchar a fost eliminat pentru un fault in careu in postura de ultim aparator, faza din care a rezultat o lovitura de la 11 metri transformata de Muller. Nu a fost fault la acea faza, insa eliminarea din minutul 3 a deschis orizonturile lui Bayern spre scorul de tenis.

Boateng a majorat avantajul bavarezilor pana la pauza indeplinind o simpla formalitate de langa bara a doua, dupa ce Lewandowski trimisese anterior in bara.

In partea secunda jucatorii lui Pep Guardiola s-au dezlantuit si nu au aratat mila pentru o echipa Sahtior Donetk intr-o evidenta inferioritate din toate punctele de vedere.

Ribery a inscris rapid pentru 3-0 in minutul 48 cu un sut la coltul lung, dupa o combinatie in scurt cu Alaba. Bayern a continuat sa atace si Muller a reusit dubla in minutul 52.

Badstuber, cu primul sau gol dupa mai bine de cinci ani, Lewandowski si Goetze au completat scorul sezonului in UEFA Champions League.

O infrangere umilitoare pentru Mircea Lucescu si Sahtior, o eliminare asteptata pana la urma pentru formatia ucraineana dupa o dubla cu Bayern, dar nici chiar cei mai optimisti fani ai bavarezilor nu sperau la un asemenea scor fluviu.

Cu toate acestea, faptul ca Manuel Neuer, portarul lui Bayern Munchen, a avut o singura interventie in cele 180 de minute jucate cu Sahtior spune totul despre desfasurarea de forte dintre cele doua echipe.



Umilinta maxima pentru Mircea Lucescu in Champions League, inlesnita de un furt de arbitraj