Champions League

Mircea Lucescu prinde locul de Liga Europa. Ronaldo, dezlantuit cu Malmo

Sahtior Donetk a pierdut, marti seara, ultimul meci din Grupa A in Liga Campionilor, dar formatia pregatita de Mircea Lucescu continua aventura europeana in Liga Europa.

Paris Saint Germain s-a impus in fata “minerilor”, cu 2-0, prin golurile marcate de Lucas din pasa lui Ibrahimovic in minutul 57 si prin reusita suedezului venita cu patru minute inaintea finalului.

Lucas practic I-a intors serviciul lui Ibrahimovic, acesta a scapat singur spre poarta si a marcat cu un sut la coltul scurt.

Sahtior a avut sansele ei intr-un meci dominat de PSG, dar golgeterul Alex Teixeira a ratat incredibil situatii pe care in mod normal le-ar fi concretizat in gol.

In cealalta partida a grupei, Real Madrid a maturat pe jos cu suedezii de la Malmo, invinsi cu un usturator 8-0.

Cristiano Ronaldo a marcat jumatate din golurile formatiei sale, Benzema a reusit si el un hattrick, iar Kovacic a punctat de asemenea pentru cea mai mare victorie din acest sezon de Liga Campionilor.

Ronaldo este al doilea in topul marcatorilor de hattrick in Liga Campionilor, cu patru astfel de reusite, intr-un clasament dominat de Lionel Messi (5).

In finalul meciului pe teren si-a facut aparitia si Cheryshev, omul pentru care Real Madrid a platit cu excluderea din Cupa Regelui Spaniei.

Real Madrid si PSG merg in optimi de finala, iar Sahtior va juca in 16-imile Ligii Europa.



Mircea Lucescu prinde locul de Liga Europa. Ronaldo, dezlantuit cu Malmo