Champions League

Mircea Lucescu in fata unui nou duel de foc: "PSG mai puternica decat Real Madrid"

Dupa esecul usturator suferit pe terenul lui Real Madrid, meci in care Sahtior Donetk a fost ciupita de un arbitraj partinitor in multe momente ale jocului, echipa lui Mircea Lucescu revine “acasa” la Lvov pentru meciul cu Paris Saint Germain.

In opinia lui Mircea Lucescu adversarul de miercuri seara, campioana Frantei in ultimele trei sezoane si liderul la zi in Ligue 1, Paris Saint Germain este la momentul actual o echipa mai puternica decat Real Madrid.

“In ultimii ani au investit multi bani si au adus jucatori talentati, spre exemplu Verratti. Mari jucatori fac parte din lotul acestei echipe. Cred ca din punctul de vedere al potentialului si al fortei, PSG este chiar mai puternica decat Real Madrid. Au ajuns pana in sferturi de finala in ultimii doi ani, dar cred ca in acest sezon vor depasi aceasta faza”, a spus Mircea Lucescu intr-o conferinta de presa.

Acesta a readus in discutie problema arbitrajului: “Nu vreau sa ma repet, dar de fiecare data cand jucam impotriva echipelor de top din Europa nu avem parte de respect si suntem subapreciati”.

De asemenea, Lucescu mai crede ca meciul de miercuri seara reprezinta un test nu doar pentru Sahtior dar si pentru publicul din Lvov, care spera sa aduca incurajari decente echipei.

Lucescu a criticat si solicitarea oficialilor de la PSG catre proprii fani de a nu face deplasarea in Ucraina pentru meciul de miercuri seara.

“Am fost surprins ca le-au cerut suporterilor sa nu vina la Lvov. Din contra, fotbalul ajuta la rezolvarea problemelor, contribuie la refacerea pacii”, a considera Mircea Lucescu.

In afara meciului dintre Sahtior Donetk si Paris Saint Germain, de la aceeasi ora 21:45 se vor mai disputa alte sase meciuri:

Malmo FF – Real Madrid

Manchester United – Wolfsburg

CSKA Moscova – PSV Eindhoven

Atletico Madrid – Benfica Lisabona

Borussia Monchengladbach – Manchester City

Juventus Torino – FC Sevilla

De la ora 19:00 va incepe meciul Astana (Kazahstan) – Galatasaray Istanbul.



Mircea Lucescu in fata unui nou duel de foc: "PSG mai puternica decat Real Madrid"