Champions League

Mircea Lucescu, amestec de umilinta si ghinion in fata lui Real Madrid

Sahtior Donetk a inceput noul sezon in grupele Ligii Campionilor cu o infrangere categorica suferita pe terenul lui Real Madrid, scor 0-4, trei dintre goluri fiind marcate de Cristiano Ronaldo.

Echipa lui Mircea Lucescu a inceput curajos si a avut doua actiuni promitatoare la poarta lui Keylor Navas in primele minute.

Real Madrid a replicat rapid prin Bale si Benzema, cei doi ratand doua mari ocazii de gol in minutele 13, respectiv 14.

Sahtior putea profita de o minge scapata de Navas spre propria poarta, dar portarul costarican a evitat in extremis autogolul.

Deschiderea scorului a venit in minutul 30 la o gafa monumentala a lui Pyatov. Portarul ucrainean a scapat mingea din maini la o centrare banala de pe stanga si Karim Benzema, pe faza, a trimis in poarta balonul facut practic cadou.

Meciul s-a rupt la cinci minute dupa reluare cand Stepanenko, singurul jucator al lui Lucescu avertizat, a primit al doilea galben si a fost eliminat.

Patru minute mai tarziu gazdele au primit total eronat o lovitura de la 11 metri mai mult in urma protestelor lui Cristiano Ronaldo. Tot el sutase spre poarta si mingea l-a lovit in spate pe Dario Srna.

In cele din urma CR7 a primit lovitura de la 11 dovedind ca nu prea are nicio treaba cu terminologia de fair-play si tot el a transformat-o pentru 2-0.

Acelasi Ronaldo a mai transformat o lovitura de la 11 metri in minutul 64 acordata pentru un hent in careu, pentru a-si definitva hattrick-ul in minutul 81 cu o lovitura de cap din careu. Marcelo sutase in forta si Pyatov a respins in fata pana la septarul Realului.

Pana la final acelasi Pyatov a limitat scorul cu o interventie la sutul lui Benzema, iar Navas la cealalta poarta a deviat in corner mingea trimisa de Teixeira.

PSG, victorie fara dubii cu Malmo

In cealalta partida a Grupei A, Paris Saint Germain a trecut de suedezii de la Malmo, cu 2-0, pe teren propriu.

Angel Di Maria a marcat primul gol al serii, in minutul 3, la capatul unui contraatac finalizat cu un sut superb cu stangul in plasa laterala.

Edison Cavani a inchis meciul in minutul 61 cu o lovitura de cap din pasa lui Zlatan Ibarhimovic.



Mircea Lucescu, amestec de umilinta si ghinion in fata lui Real Madrid