Champions League

Mircea Lucescu, agentul 07 in Liga Campionilor

Sahtior Donetk a suferit o noua infrangere categorica in Grupa A din Liga Campionilor, dupa ce in urma cu doua saptamani era umilita pe terenul lui Real Madrid.

Miercuri seara echipa pregatita de Mircea Lucescu a intalnit “acasa” la Lvov pe campioana Frantei si a pierdut cu scor de neprezentare, 0-3.

Doar sapte minute a rezistat echipa lui Lucescu la egalitate cu formatia de super vedete a lui PSG.

Fundasul dreapta Serge Aurier a deschis scorul cu o lovitura de cap din sase metri dupa o centrare a brazilianului Maxwell de pe flancul drept de atac.

Un alt fundas a majorat avantajul lui PSG la jumatatea primei reprize in urma unui corner. David Luiz a profitat de marcajul slab al fundasilor de la Sahtior si a impins mingea in poarta.

In minutul 90 croatul Dario Srna a semnat un autogol la sutul lui Zlatan Ibrahimovic si astfel, dupa doua meciuri, Sahtior are o linie de clasament cu zero goluri marcate si sapte primite.

Elementul pozitiv pentru Mircea Lucescu si Sahtior este ca Malmo nu a izbutit de asemenea niciun punct pana acum, formatia suedeza fiind invinsa, miercuri seara, pe teren propriu de Real Madrid, liderul grupei.

Madrilenii s-au impus cu 2-0 prin reusitele lui Cristiano Ronaldo (29, 90). La primul gol acesta a finalizat din careu la capatul unui contraatac, pentru ca la al doilea gol sa devieze din cativa metri mingea pasata excelent in fata portii de Vazquez.



Mircea Lucescu, agentul 07 in Liga Campionilor