Champions League

Milan si-a complicat viata in Grupa C dupa 1-1 cu Malaga

Vicecampioana Italiei avea nevoie de victorie în meciul cu Malaga, dar formatia pregatita de Massimiliano Allegri abia a obtinut un punct pe teren propriu.

Tehnicianul italian a ramas adeptul sistemului 4-2-3-1 care a contribuit în ultima etapa din Serie A la succesul din partida cu Chievo, preferându-i pe Pato si De Jong în detrimentul lui Pazzini si Ambrosini.

Socoteala lui Allegri s-a lovit în teren de realitatea numita Malaga, formatie venita pe San Siro din postura de lidera detasata a grupei.

Andaluzii si-au vazut de jocul lor de regularitate si au dat lovitura cu cinci minute înaintea pauzei prin Eliseu contrar cursului jocului de pâna atunci.

O pasa a lui Isco prin spatele aparatorilor milanezi l-a gasit demarcat pe Eliseu în partea dreapta a careului si acesta l-a învins pe Abbiati cu un sut la coltul lung.

Anterior deschiderii scorului Milan ratase doua mari ocazii prin Bojan si Emanuelson. Fostul echipier al Barcelonei a avut deschiderea scorului în gheata în minutul 19, dar portarul oaspetilor Willy Caballero a scos in extremis în corner.

Acelasi Caballero a avut o interventie de zile mari la sutul lui Emanuelson din lovitura libera în minutul 26.

Milan a presat puternic în partea secunda si eforturile gazdelor au fost rasplatite în minutul 73.

Constant a patruns pe stânga la limita terenului si a centrat perfect în 4-5 metri pentru lovitura de cap a lui Pato.

Brazilianul a profitat de largul marcaj facut de fundasul Demichelis si a marcat primul sau gol al sezonului.

În cealalta partida a Grupei C, Mbokani a marcat unicul gol al meciului dintre Anderlecht si Zenit, reusita care a adus prima victorie a belgienilor în Liga Campionilor dupa 9 ani.

Zenit a ajuns lanterna rosie a grupei, dar pastreaza sanse la locul doi pentru care se mai bat Milan si Anderlecht.



Milan si-a complicat viata in Grupa C dupa 1-1 cu Malaga